Ο Βαρδάρης σας έχει δημιουργήσει εγκεφαλικά προβλήματα…

Ο Red Fighter δίνει τις δικές του απαντήσεις για το εμετικό μέσο που ονομάζεται SDNA το οποίο ακόμα μία φορά πετάει λάσπη προς πάσα κατεύθυνση. Κάποιοι μάλλον τα βλέπουν, όπως τους βολεύουν κάποια πράγματα. Παρακάτω δίνονται πολλές ευθείς απαντήσεις.


Στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, όπως αποκαλούν την Θεσσαλονίκη, ο «Βαρδάρης» φαίνεται να δημιουργεί αρκετά και σημαντικά προβλήματα στους εγκεφάλους με αποτέλεσμα να υπάρχει μερική ή ολική αμνησία!

Τα παραδείγματα πάρα πολλά, αλλά τα τελευταία είναι ιδιαίτερα και σημαντικά. Το αφήγημα των κατατρεγμένων φίλων του ΠΑΟΚ με άνωθεν εντολές πάντα και με την υποστήριξη, μέσω πλύσης εγκεφάλου από τα τοπικά ΜΜΕ, έχει περάσει στο DNA της ομάδας, από την κορυφή μέχρι τον απλό φίλαθλο.

Φυσικά, η λέξη DNA δεν είναι τυχαία στους κύκλους των Παοκτζήδων, αφού πλέον εκτός από την φυσική παρουσία του μέσα στον οργανισμό τους, πλέον ενισχύεται και με το SDNA, πού κάτι ήξεραν κάποιοι για να δώσουν το συγκεκριμένο όνομα στο ανεξάρτητο site (εδώ γελάμε χαχαχα)!

Ο συγκεκριμένος όμιλος όταν… όταν λέμε δεν θα ρίξει λάσπη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ολυμπιακό, όταν δεν θα διώξει όποιον δεν είναι αρεστός και προσλάβει όποιον είναι «Да, босс»  στα απλά Ελληνικά «Ναι αφεντικό», τότε ασχολείται και με κριτική στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιο ποδόσφαιρο όμως;  Αυτό προ Γραμμένου ή μετά Γραμμένου;  Μα φυσικά, όποιο μας βολεύει. Αυτό που θα φέρει τον τίτλο στην Τούμπα με κάθε κόστος, με κάθε τρόπο.

Ακριβώς αυτό το ποδόσφαιρο που φυσάει από τον Βαρδάρη και μας κάνει να πάμε όπου φυσάει ο άνεμος! Όταν παλιά γινόταν λάθος με σφύριγμα υπέρ του Ολυμπιακού, ήταν «παράγκα, στημένο, άθλιο», μα όταν ο Βιεϊρίνια κάνει χέρι στον αγώνα με την Λαμία, οι διαιτητές είναι ανίκανοι. Μάλιστα, όταν σε όλα τα παιχνίδια τους έχουν κερδίσει από σπόντα και μάλιστα σε όλα τα κορυφαία τους ματς, τους σφυρίζουν Ευρωπαίοι διαιτητές, οι συγκεκριμένοι δεν αναρωτήθηκαν, γιατί τα ντέρμπι με τον αήττητο μέχρι τότε Ατρόμητο ή με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, δεν τα διηύθυναν ξένοι διαιτητές; Εκεί «μούγκα στην στρούγκα».

Μάλιστα, σήμερα διαβάσαμε το κορυφαίο που γέλασαν ακόμα και τα τρίγωνα πανοράματος , ότι «ο Ολυμπιακός είναι «αγκαλιά» με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ». Ναι, καλά διαβάσατε και αν αμφιβάλλετε ρίξτε μια ματιά. [Κλικ εδώ]

Φυσικά, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για όλα αυτά και πολλά άλλα περισσότερα που θα θέλαμε μέρες να γράφουμε. Ο νυν υπεράνω αγώνας να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα, μετά από τόσα χρόνια, τους κάνει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ να μην τους νοιάζει, πώς θα το πάρουν, ποιοι θα τους το δώσουν και με ποια «μέσα» θα το πάρουν.

Πρωτάθλημα να είναι και όπως να είναι , άλλωστε το επόμενο ξέρουν ότι θα το δουν και πάλι με τα εγγόνια τους!

Διάβασε επίσης