Η ΕΠΣ Αχαΐας των Δανιήλ και Ντάσιου έλαβε ένα υπέρογκο ποσό ως έκτακτη επιχορήγηση από τον Γιάννη Βρούτση κοντά στις 200.000 ευρώ.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης κατάφερε να προκαλέσει μετά το άνοιγμα του στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις. Πρόκειται για απόφαση που βασίζεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της ΓΓΑ. Μάλιστα πρόκειται για έκτακτη επιχορήγηση που έλαβε ο ίδιος στα πλάισια της «εκτέλεσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023». Η επιχορήγηση αυτή λοιπόν αφορά την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στα ενωσιακά γήπεδα από 17 Ενώσεις. Ωστόσο ξεχωρίζει το ποσό που θα παρθεί από την ΕΠΣ Αχαΐας, που ανέρχεται στα 177.444 ευρώ. Να σημειωθεί πως το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό είναι 60.884 ευρώ που προορίζεται για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Εντούτοις, ο αναπληρωτής Υπουργός εκλέγεται στην ΕΠΣ των Κυκλάδων και όχι της Αχαΐας. Μάλιστα, στην Αχαΐα πρόεδρος της Ένωσης είναι ο Άγγελος Δανιήλ και αναπληρωτής ταμίας ο Κώστας Ντάσιος, δύο άνθρωποι που δεν φεύγουν με τίποτα από την ΕΠΟ. Αυτό προξενεί την απορία του γιατί να προτιμηθεί με τόσο μεγάλο ποσό η ΕΠΣ Αχαΐας αντί για αυτή των Κυκλάδων όπου εκλέγεται ο Βρούτσης. Μια πιθανή εξήγηση είναι πως οι Δανιήλ και Ντάσιος είναι φίλοι του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και μαζί επέβαλλαν τα μέτρα της εξυγίανσης, τριγυρνώντας στις εκλογές των Ενώσεων. Μάλιστα υπάρχουν και καταγγελίες, οι οποίες όμως έχουν ξεχαστεί από τη δικαιοσύνη.

Ο Δανιήλ είναι μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και μαζί με τον Ντάσιο βρίσκονται τακτικά στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, ο Ντάσιος μετά από σοβαρό επεισόδιο με τον Δημοσθένη Κουπτσίδη (Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών) τιμωρήθηκε από τον Μπαλτάκο. Βέβαια αυτά ξεχάστηκαν γρήγορα και συνεχίζει ακάθεκτος τις επισκέψεις του στην ΕΠΟ. Ακόμη πιο «ύποπτο» είναι το γεγονός πως ο Ντάσιος ισχυρίζεται πως ήταν δική του πρόταση προς τον Βρούτση να μοιραστούν χρήματα στις Ενώσεις για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στα γήπεδα. Άξιο αναφοράς είναι πως η ΕΠΣ Γρεβενών του Κουπτσίδη πήρε χρήματα από την επιχορήγηση, αλλά δεν διοργανώνεται πρωτάθλημα!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι συμβαίνει μέσα στην ΕΠΟ με τους λεγόμενους «εξυγιαντές» και τον αναπληρωτή Υπουργό…

Δείτε τον πίνακα με τα ποσά που επιχορηγήθηκαν στις ΕΠΣ:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24