Ξεκίνησαν οι επαφές για Ντόρσει!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το χτίσιμο για την επόμενη μέρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αφήνει στιγμή να πάει χαμένη. Ξεκίνησαν επαφές με τον Ντόρσει...

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσει σας έχουμε πει! Είναι ο Νο. 1 στόχος του Ολυμπιακού! Αυτό δεν αλλάζει. Η χρονιά τελείωσε και πλέον όλα θα δρομολογηθούν για να προσπαθήσει ο παίκτης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ο Έλληνας τεχνικός δίχως να αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη ξεκίνησε επαφές ώστε να δει τις προσθέσεις του παίχτη, ενώ ήθελε να του δείξει ότι ο Ολυμπιακός είναι ζεστός για την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ήθελε να ψάξει πρώτα το ΝΒΑ αλλά γνωρίζει πως αυτό είναι λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που δεν θα καταφέρει να το καταφέρει και βλέπει την προσδοκία του Ολυμπιακού με πολύ καλό μάτι.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις, πάντως αυτό που είναι σίγουρο, ότι το θέμα δουλεύεται από πλευράς Ολυμπιακού και δεν θα αφήσουν την συγκεκριμένη περίπτωση έτσι…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης