Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, Μπόστιαν Νάχμπαρ σχετικά με τα γεγονότα στο Βαλένθια - Παναθηναϊκός.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, ως πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της Euroleague, σχολίασε τα γεγονότα στο ματς ΒαλένθιαΠαναθηναϊκός. Τόνισε πως τέτοιες καταστάσεις δεν βοηθούν την εξέλιξη της λίγκας, επισημαίνοντας την ανάγκη για καλύτερη διαχείριση και πιο επαγγελματική προσέγγιση σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Όσο συζητάμε για οτιδήποτε πέρα από το μεγαλείο των παικτών, το οποίο είδαμε σε αγώνες όπως οι χθεσινοβραδινοί, η λίγκα δεν θα προοδεύσει με τον τρόπο που πρέπει.

Έχει συμβεί ξανά και ξανά, γεγονότα και δηλώσεις γεμάτες θυμό και απογοήτευση (από οποιονδήποτε εκτός από τους αθλητές), να επισκιάζουν αυτά που παρακολουθούμε στο παρκέ.

Κι ενώ οι έρευνες γι’ αυτά τα περιστατικά πρέπει να γίνονται στο παρασκήνιο, τα media πρέπει να πιέζουν τους παίκτες και τους προπονητές για να μιλούν για τακτική, κρίσιμες φάσεις, μεγάλα σουτ και προσαρμογές εν όψει των επόμενων αγώνων.

ΑΥΤΟ είναι το μπάσκετ που ο κόσμος θέλει. EuroLeague, ομάδες, media, όλοι μπορείτε και καλύτερα».

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!