Ο Βασίλης Καββαδάς είναι -ακόμη ένας- παίκτης, ο οποίος για να γίνει αρεστός στη νέα του ομάδα, κάνει δηλώσεις εκθειάζοντας τον κόσμο των «πρασίνων». Όμως, τα πεπραγμένα μένουν…

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η media day του «αιωνίου αντιπάλου», με τον Βασίλη Καββαδά να κάνει κάποιες δηλώσεις που, λίγο πολύ τις περιμέναμε.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, όταν πανηγύριζε τον τίτλο του Θρύλου, κρατώντας… σκούπα, για να πικάρει τον ΠΑΟ και τους οπαδούς του! Όμως, έλα που τα πράγματα ήρθαν έτσι και τώρα πρέπει να γίνει με κάποιον τρόπο αρεστός.

Ο Λαρεντζάκης απολογήθηκε, ο Πεδουλάκης για την αλητεία πότε;
Ο Λαρεντζάκης απολογήθηκε, ο Πεδουλάκης για την αλητεία πότε;

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε στις δηλώσεις του πως του σηκωνόταν η τρίχα όταν έπαιζε στο ΟΑΚΑ. Εννοώντας φυσικά, την ατμόσφαιρα που έβρισκε από τους οπαδούς του ΠΑΟ. Δείτε συγκεκριμένα τι είπε μεταξύ άλλων, για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ:

«Όποτε έπαιζα αντίπαλος, στην παρουσίαση έβλεπα στις οθόνες τα βίντεο και ήταν ανατριχιαστικό. Μου σηκωνόταν η τρίχα. Τώρα είμαι στην άλλη πλευρά. Είναι πολύ όμορφο και τιμητικό το συναίσθημα».

Το «περίεργο» σε όλα αυτά, είναι πως κάποιοι θα… πειστούν από την αυθεντικότητα των δηλώσεων, στο στρατόπεδο του ΠΑΟ.

Αναφέρθηκε ξανά στον Ολυμπιακό ο Μπελινέλι
Αναφέρθηκε ξανά στον Ολυμπιακό ο Μπελινέλι
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24