Όλα όσα δήλωσε στο thrylos24.gr η Χριστίνα Τσιλιγκίρη μετά την ολοκλήρωση της φιέστας του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις Χριστίνας Τσιλιγκίρη αποκλειστικά στην κάμερα του thrylos24.gr αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φιέστας στο ΣΕΦ και την τυπική ανάδειξη των ερυθρόλευκων σε πρωταθλητές Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα είπε η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:

– Μια κούπα στο ΣΕΦ, έχεις μετρήσει πόσες είναι φέτος;

– Δεν ξέρω πόσες είναι φέτος αλλά κάποια στιγμή είχαμε μετρήσει 300 και πρέπει να είμαστε 303. Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους προέδρους, στον κύριο Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, σε όλους τους παίκτες για αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Όχι μόνο στην ελληνική επιτυχία αλλά και στην ευρωπαϊκή επιτυχία γιατί σε αυτή αναδεικνύεται η Ελλάδα μας σε όλη την Ευρώπη. Να έχουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες και του χρόνου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπως έδειξε η ομάδα και φέτος.

Αμφίβολοι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις!
Αμφίβολοι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις!

– Η συνεργασία σας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός πώς ήταν όλον αυτόν τον καιρό;

– Από την πρώτη μέρα η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλή. Αυτό φαίνεται και από την διοίκηση της ΚΑΕ αλλά και από εμάς. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας και δουλειά μας είναι να διευκολύνουμε το έργο της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια και το επόμενο χρονικό διάστημα, αυτό να γίνει καλύτερο και αυτό να είναι και η αναβάθμιση του γηπέδου, πράγμα το οποίο ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ και πρέπει να συνεχιστεί και στο ΣΕΦ.

– Ήταν κάτι που είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος; Τι ακριβώς να περιμένουμε;

– Θα περιμένουμε τους προέδρους, εμείς είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε το έργο της κυβέρνησης. Εννοείται ότι θα κάνουμε και ό,τι περνάει από το χέρι μας όπως έχουμε κάνει και από το 2019 από όταν είμαστε εδώ, για να μπορέσει επιτέλους αυτή πανέμορφη αρένα να γίνει μία μπασκετική αρένα.

– Ήταν κάτι άλλωστε που δεν είχε δημοσιευθεί αλλά επαφές υπάρχουν…

Εμείς μιλάμε με τα έργα και όχι με τα λόγια. Νομίζω σε αυτό το κομμάτι τάσσομαι 100% υπέρ και σε ευθεία γραμμή με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ας περιμένουμε λίγο και λίαν συντόμως θα έχουμε και ανακοινώσεις. Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα είναι ημέρα γιορτής για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν είναι για μας εμείς θεατές είμαστε και συγχαίρουμε αυτό που κάνανε φέτος.

– Αγαπάμε όμως τον Ολυμπιακό και δε το έχουμε κρύψει…

– Φυσικά, και δεν χρειάζεται να το κρύψουμε και ούτε είναι κατακριτέο γιατί λες τι ομάδα είσαι και σε κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο. Δεν είναι κακό να υποστηρίζουμε μία ομάδα εγώ είμαι Ολυμπιακός, ποιος άλλος είναι ΑΕΚ κάποιος άλλος είναι ο Παναθηναϊκός. Το παν είναι να κοιτάμε το καλό του αθλητισμού. Αυτό που είπαν οι πρόεδροι δεν είναι μόνο το καλό του Ολυμπιακού αλλά είναι και το καλό του αθλήματος. Όπως έχει γίνει και με άλλα γήπεδα έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ένα στάδιο με μεγάλους αγώνες και μεγάλες διοργανώσεις. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτό να είναι ένα πολύ μικρό πετραδάκι σε έναν ωκεανό που έρχεται…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24