Στο πορτοκαλί «βόθρο» που φημίζεστε για την αντικειμενικότητα σας θα βγείτε να μιλήσετε για την ομαδάρα του Σαββίδη, η απλά είναι Πέμπτη και το χαρτζιλίκι να πέσει;

Τόσες μέρες και ενώ ο Ολυμπιακός εγκληματείτε στην Ευρώπη από εχθρικές διαιτησίες για να τα βγάλει πέρα όλοι οι δήθεν αντικειμενικοί βγήκαν και έλεγαν για αρνητικά ρεκόρ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ψάχνουν στατιστικά, ψάχνουν πράγματα, απλά για να πικάρουν την μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που φέρνει βαθμούς.

Τώρα ρε ξεφτίλες, υπάλληλοι του Ρώσου θα μιλήσετε, η απλά η ζωή συνεχίζεται και είναι απλά… Πέμπτη;  Θα βγείτε να κράξετε τον Πάμπλο Γκαρσία τους παίκτες, την ομάδα, τον Σαββίδη για την κατάντια σας να μην μπορείτε να κερδίσετε μία ομάδα που Ολυμπιακός την απέκλεισε στο ρελαντί και στην Κύπρο από τύχη πήγε ισοπαλία λόγω Φαμπιάνο.

Θα μιλήσετε για την κατάντια σας που δεν μπορείτε να πάρετε βαθμούς στην Ευρώπη; Θα μιλήσετε για την διοίκησή σας που σας έχει πεταμένους στο έλεος του θεού δίχως να είναι κοντά στην ομάδα σας;

Δεν πειράζει ξανά λέμε! Το χαρτζιλίκι να είναι καλά όμως! Να πέφτει το μεροκάματο και η ένια σας να είναι πότε ο Ολυμπιακός θα κουνήσει το σεντόνι και εαν θα χάσει η θα φέρει ισοπαλία για να βγείτε σαν τα «σαλιγκάρια».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24