«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…»

Εγκλήματα ακόμα μία φορά εις βάρος του Ολυμπιακού με τις ευλογίες φυσικά του Θόδωρου Θεωδορίδη, ο οποίος δίνει το έναυσμα ώστε να καταδικάζουν με το έτσι θέλω τους «ερυθρόλευκους»...


Όταν καταθέτεις ψυχή, δύναμη και ταλέντο μέσα σε ένα γήπεδο και δεν παίρνεις τουλάχιστον το ελάχιστο που δικαιούσαι γιατί στον δρόμο σου θα βρεθεί ένας Μανθάνο αλήθεια δεν ξέρεις τι μπορείς να πεις!

Φυσικά όλοι καταλάβατε ότι εννοούμε την κλοπή που συνέβη στην Γαλλία με τις αποφάσεις του περίεργου Μανθάνο, που αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι καθόλου περίεργος ο τρόπος με τον οποίο μας «σφύριξε». Το αν ο Ολυμπιακός παράλληλα αδίκησε τον εαυτό του και θα έπρεπε να καταπιεί την Μαρσέιγ με συνοπτικές διαδικασίες δεν θα το εξετάσουμε διότι και αυτό του το στέρησαν με το έτσι θέλω. Διαιτησία και VAR έκαναν την δουλειά άψογα για λογαριασμό εκείνων που ήθελαν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα.

Κατά γενική ομολογία στην UEFA όντως επικρατεί προβληματισμός για την παρουσία του Ισπανού στο Βέλοντρομ αλλά και των συνεργατών του, με αποκορύφωμα ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην  φάση του καταλογισμού πέναλτι στον Ραφίνια υπήρξε διαφωνία με τους συνεργάτες του στο VAR. Κι αυτό γιατί ο Ισπανός δεν πήγε να δει τη φάση όπως έκανε στην πρώτη περίπτωση. Κάτι φυσικά το οποίο είναι αδιανόητο.

Όλα αυτά μας κάνουν να αναμένουμε για το αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ότι και αν γίνει με τον Μανθάνο ο Ολυμπιακός στερήθηκε από την Τρίτη το βράδυ την πρόκρισή του στους  «32» του Γιουρόπα Λινγκ. Όμως γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα αν όλα αυτά είναι τυχαία συμπωματικά ή έχουν σκοπιμότητα; Αυτό για εμάς έβγαζε μάτια και φάνηκε η σκοπιμότητα με την οποία έγιναν.

Μία σκοπιμότητα, που ο Ολυμπιακός την έχει βιώσει και στο παρελθόν στις ευρωπαϊκές του μάχες αλλά και στις παρεμβάσεις στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου π.χ. ΕΠΟ, διοικούσα επιτροπή, ΚΕΔ, Κλάντεμπερκ.

Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» κατά το παρελθόν είχαν κατηγορηθεί από τα γνωστά κέντρα της «εξυγίανσης», ότι έχει την αβάντα της UEFA αφού εκεί βρίσκεται στα υψηλά κλιμάκια της, ο Θοδωρής Θεοδωρίδης, γιός του αείμνηστου Σάββα και παλαιότερα στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τελικά όμως πόση αλήθεια αντέχουμε όλοι εμείς και όλοι αυτοί για το πόση εύνοια έχει ο Ολυμπιακός από την παρουσία του κ. Θεοδωρίδη στην αφρόκρεμα της UEFA. Παράλληλα, πόση βοήθεια έχει δώσει στους «ερυθρόλευκους» και στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Το αντίθετο θα λέγαμε! Καμία βοήθεια, σε κανένα τομέα στην μοναδική ελληνική ομάδα που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει την χώρα μας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του ranking.

Μάλιστα όχι μόνο δεν βοήθησε την ομάδα που τον ανέδειξε διοικητικά για να φτάσει στην  αφρόκρεμα της UEFA, αλλά βρέθηκε απέναντι της πολλές φορές και σε κρίσιμες μάχες που έδινε ο Ολυμπιακός με «σφαγιαστικές» διαιτησίες και ορισμούς διαιτητών που προκαλούσαν. Επίσης, όχι μόνο δεν στήριξε τους νταμπλούχους Ελλάδος, αλλά βρέθηκε συνοδοιπόρος με όλους αυτούς που πολεμούσαν με λύσσα τον Ολυμπιακό, μην μπορώντας να ξεχάσουμε τις εποχές Κοντονή. Εποχές που είχε αγαπηθεί όσο κανένας ο Σαββίδης. Μέσα σε όλο αυτό το «φιάσκο» να θυμίσουμε και τις εκλογές της ΕΠΟ… με αβάντα Μελισσανίδη.

Άλλωστε και πολύ πρόσφατα όταν τα στημένα ΜΜΕ της  «εξυγίανσης» άφησαν αιχμές για την σχέση του αείμνηστου πατέρα του με τον Ολυμπιακό που ήταν η ζωή του στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας που συζητιόταν στο CAS  έτρεξε αμέσως να διαχωρίσει την θέση του δίνοντας συνεντεύξεις και εξηγήσεις  στα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η στάση του είναι αδικαιολόγητη και περίεργη απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς ποτέ η «ερυθρόλευκη» ηγεσία να ζητήσει το κάτι παραπάνω εκτός από το αυτονόητο: Την ισονομία, τον σεβασμό και την δίκαιη αντιμετώπιση όπως αρμόζει σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ εκεί που ανήκουν και οι μόνιμοι Πρωταθλητές Ελλάδας!

Διάβασε επίσης