Στον Ολυμπιακό ο Νους, συνεχίζει στον ΟΦΗ έως τον Ιανουάριο
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τιάγκο Νους και τον Γιάννη Αποστολάκη από τον ΟΦΗ, με τον Αργεντινό να επιστρέφει δανεικός στην Κρήτη.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Τιάγκο Νους, με τον 25χρονο Αργεντινό εξτρέμ να είναι πλέον παίκτης των ερυθρόλευκων, αλλά να παραμένει για τους επόμενους μήνες στην ομάδα της Κρήτης ως δανεικός.
Ο Νους θα συνεχίσει να ενισχύει τον ΟΦΗ του Χρήστου Κόντη τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν για τους Κρητικούς, οι οποίοι έχουν μπροστά τους την ιστορική πρώτη τους παρουσία στη League Phase του Europa League. Ο 25χρονος παραμένει ένα από τα σημαντικότερα όπλα της ομάδας για το πρώτο μισό της σεζόν, μια λογική διαχείρισης ρόστερ που θυμίζει και άλλες πρόσφατες κινήσεις δανεισμού παικτών του Ολυμπιακού σε ομάδες της Super League.
Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους αφορά τόσο τον Νους όσο και τον Γιάννη Αποστολάκη, με το συνολικό deal να ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ. Ο Νους αποχώρησε από την αποστολή του ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταγραφή του, προτού επιστρέψει στην Κρήτη ως δανεικός, μια πρακτική που ο Ολυμπιακός έχει ακολουθήσει και σε προηγούμενες περιπτώσεις παραχώρησης παικτών του με δανεισμό.