Στην επιφάνεια βγήκε ένα άρθρο από τη Νότια Κορέα το οποίο εκφράζει την πλευρά του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ για το τι ισχύει με το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Η απροσδόκητη εξέλιξη με τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ έφερε τα πάνω κάτω, ερχόμενη σαν κεραυνός εν αιθρία, με τον Νοτιοκορεάτη να ζητά άμεσα τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, έχοντας ήδη θέσει τον εαυτό του εκτός Ολυμπιακού και όντας στην πατρίδα του.

Από τη Νότια Κορέα βγήκε ένα νέο δημοσίευμα το οποίο εκφράζει την ενδιαφέρουσα άποψη του Ασιάτη μέσου όσον αφορά τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…
Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι, ο Χουάνγκ υπέγραψε το 2020 τριετές συμβόλαιο με τη Ρούμπιν Καζάν. Τον Μάρτιο του 2022, όταν ξέσπασε ο πόλεμος, ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήταν μέλος του ρωσικού συλλόγου. Εξαιτίας αυτού, μπόρεσε να αναστείλει το συμβόλαιο και να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα για να αποφύγει την “απειλή του πολέμου”.

Ο Χουάνγκ χρειαζόταν μια ομάδα ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι έτοιμος το Παγκόσμιο Κύπελλο, για αυτό το λόγο μετακόμισε στην FC Σεούλ τον Απρίλιο του 2022. Αφού έπαιξε εκεί για περίπου τρεις μήνες, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Και εδώ έρχεται η μεγάλη κόντρα. Ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα τη χρονικά διάρκεια του συμβολαίου του Χουάνγκ, με τα ελληνικά ΜΜΕ πάντως να κάνουν αναφορά για τριετές συμβόλαιο. Η πλευρά του Χουάνγκ πιστεύει ότι επειδή μεταγράφηκε σε FC Σεούλ και Ολυμπιακό λόγω της ειδικής κατάστασης του πολέμου, υπέγραψε προσωρινό συμβόλαιο ως ελεύθερος για όσο ίσχυε το συμβόλαιό του με τη Ρούμπιν Καζάν. Με άλλα λόγια, ακόμα και αν είχε υπογράψει ένα 3ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αυτό θα ήταν για 1+2 έτη (δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν για +2 χρόνια, με την προϋπόθεση ότι το καλοκαίρι του 2023 θα ξανασυζητούσαν οι δύο πλευρές τους όρους του συμβολαίου). Από την άλλη, ο Ολυμπιακός το βλέπει ως κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Το άρθρο καταλήγει ότι όπως όλα δείχνουν, τη λύση θα δώσει η αρμόδια επιτροπή της FIFA, η οποία θα εξετάσει το συμβόλαιο και τους όρους του και θα αποφανθεί για το ποιος έχει τελικά δίκιο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24