Θεοδωρίδης: «Με 50-50% διαιτησία δεν κινδυνεύουμε από κανέναν»

Ικανοποιημένος έμεινε ο κυρ Σάββας Θεοδωρίδης από την εικόνα του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τις σπόντες του σχετικά με την «εξυγίανση»...


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μια καταπληκτική έδρα, με μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής και αυτό λέει πάρα πολλά. Με μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός με μία άριστη διαιτησία. Το λέω με όλη μου την καρδιά γιατί πρέπει να καταλάβουνε και ο διαιτητής και οι βοηθοί και όλοι ήταν άριστοι. Το μοιράσανε 50-50%. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιες διαιτησίες και τέτοια ματς.

Εν αντιθέσει με όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα που καταλαβαίνεται τι γίνεται. Είδατε τι έγινε στο Βόλο, από τα 16 παιχνίδια που έχουμε δώσει τα 10 ήταν ο Θεός να φυλάει με τη διαιτησία. Δηλαδή δεν γίνονται αυτά με τις μεγάλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει εγωισμούς γιατί έχει ομάδα και άμα παίζει με 50-50% διαιτησία δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να ενθουσιαστήκαν, ο πρόεδρος μας να είναι ευχαριστημένος και γενικά μετά το σημερινό πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνεται συνέχεια όλο και καλύτερος.

Διάβασε επίσης