Μια θερμή υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Αίγινα για την αποστολή των Πειραιωτών με τις Ευρωκούπες.

Μια θερμή υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Αίγινα για την αποστολή των Πειραιωτών, φέρνοντας μαζί τις ερυθρόλευκες κούπες που κέρδισε ο σύλλογος τις τελευταίες ημέρες. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασίλης Βασιλειάδης. Η αποστολή έφτασε το πρωί στο λιμάνι της Αίγινας με το πλοίο Φοίβος.

Οι δύο ερυθρόλευκες κούπες, του Europa Conference League και του UEFA Youth League, που κατέκτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους άνδρες και τους νέους αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν σε ειδικά βάθρα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού. Όσοι επιθυμούσαν, μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, ως ανάμνηση αυτών των σημαντικών επιτευγμάτων, που καταγράφονται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος το 2025 θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

Η αποστολή επισκέφτηκε και προσκύνησε τον Άγιο Νεκτάριο και τον Ναό της Αφαίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αγία Μαρίνα, το Βαθύ και τη Σουβάλα. Στις 17.00, η αποστολή θα επιστρέψει στον Πειραιά με τον Φοίβο, για να συνεχίσει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα.

Στην υποδοχή της αποστολής στο λιμάνι, παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Αίγινας, κ. Νίκος Μαρίνος. Δήλωση στο Aegina Portal έκανε ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης: «Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το Θρυλικό της ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Ο πρώτος σταθμός μας είναι σήμερα η Αίγινα, η Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο κόσμος όπως είδατε υποδέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού και τα πανευρωπαϊκά κύπελλα που κατακτά πρώτη φορά σύλλογος ποδοσφαιρικός στην Ελλάδα, ευχαριστήθηκε που του φέραμε τις κούπες τις πανευρωπαϊκές.

Τώρα πηγαίνουμε προς Αγία Μαρίνα, Βαθύ και Σουβάλα και θα επιστρέψουμε στην Αίγινα για να αποχωρήσουμε, θα φύγουμε στις 5 μ.μ. Ευχαριστούμε τους πολίτες του ήρθαν για να βγουν με τις κούπες, θα ήταν άδικο να μην βγουν φωτογραφία και αυτό το πράγμα θα το κάνουμε πανελλαδικά. Προσκυνήσαμε και στον Άγιο Νεκτάριο».Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24