Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πληροφορίες για το μεγάλο έρωτα της ζωής της, αλλά και το όνειρό της να γράψει ένα βιβλίο.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” ήταν καλεσμένη η Μαρία Σολωμού το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου. Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει, η ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, αλλά και στον λόγο που χώρισε από τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της.

Μαρία Σολωμού: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

«Τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη σε 2 λεπτά ο Γιάννης Μπέζος: «Εγώ του το είχα πει…»
«Τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη σε 2 λεπτά ο Γιάννης Μπέζος: «Εγώ του το είχα πει…»

«Μου έχει τύχει να είμαι σε σχέση και μάλιστα καλά σε σχέση και να ερωτευτώ πολύ. Δεν γίνεται να έχεις παράλληλες σχέσεις, το σιχαίνομαι, και έχω πει στον άλλον την αλήθεια ότι ερωτεύτηκα με άλλον. Έχει τύχει να το κάνει ο άλλος, να το κάνω κι εγώ, να μην ενημερωθούμε και οι δυο, να μείνουμε μαζί και μετά να κάνουμε και ένα παιδί. Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας αυτός», ανέφερε η Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε, «Σε μια περίπτωση που ήταν ένας τεράστιος έρωτας, ο μεγαλύτερος στη ζωή μου, για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί, εγώ δεν πιέζω μια κατάσταση… Δε μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς… Αυτός ήταν η μεγαλύτερη κότα… Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Εγώ δεν αφήνω κάποια σχέση να βαλτώσει. Το είχα πάθει δύο φορές, η μία είναι με τον Μάριο. Άλλη μια φορά που μου έχει συμβεί ήμουν πολύ καλά σε σχέση και πέρασε από μπροστά μου ο Μπρατ Πιτ και έπεσα τ’ ανάσκελο».

«Στα 70 μου -όπου να ναι δηλαδή- όταν ο κόσμος θα πάθει άνοια, θα βγάλω ένα βιβλίο με ονοματεπώνυμα. Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρει για μένα πράγματα, δεν ξέρει κανείς τη ζωή μου. Είμαι κρυψίνους. Είναι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας γιατί αν τις βγάλω θα έχουμε “νεκρούς”, εγώ θα τα πω. Πάρα πολύς κόσμος θα καταλάβει γιατί είμαι αυτό που είμαι».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24