Το ΣΕΦ υποστηρίζει την πρόταση του Ολυμπιακού ΣΦΠ για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Safe Dressing Room» του «ERASMUS-SPORT-2024-SCP”.

Το ΣΕΦ υποστηρίζει την πρόταση του Ολυμπιακού ΣΦΠ για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Safe Dressing Room» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού εργαλείου «ERASMUS-SPORT-2024-SCP».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης του φαληρικού γηπέδου: «Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποστηρίζει την πρόταση του Ολυμπιακού ΣΦΠ για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Safe Dressing Room», στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού εργαλείου «ERASMUS-SPORT-2024-SCP».

Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-ΠΑΟ live streaming
Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-ΠΑΟ live streaming

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να καταστήσει τα αθλητικά περιβάλλοντα και τις εγκαταστάσεις – και ιδίως τα αποδυτήρια – φιλόξενα και ασφαλή για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+.

Το έργο στοχεύει στη δημιουργία και εφαρμογή ενός πρωτοκόλλου που θα κάνει τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας να αισθάνονται ασφαλή και ευπρόσδεκτα στις αθλητικές εγκαταστάσεις που το υιοθετούν. Επιπλέον, θα εκδοθεί ευρωπαϊκή πιστοποίηση στις εγκαταστάσεις που θα υιοθετήσουν το πρωτόκολλο, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμες ως χώροι φιλοξενίας για τους ΛΟΑΤΚΙ+ αθλητές.

Η Διοίκηση του Σταδίου θα προχωρήσει άμεσα -στο πλαίσιο του προγράμματος- στην διαμόρφωση των κατάλληλων αποδυτηριακών χώρων, καθιστώντας το Σ.Ε.Φ. συμπεριληπτικό και πλήρως φιλόξενο για αθλητές της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24