Ποκουσέφσκι: «Κοιμάμαι παντού και δεν τηλεφωνώ σε κανέναν!»

Ο Ποκουσέφσκι μίλησε για την πορεία του με την ομάδα της Οκλαχόμα Θάντερ, ενώ τόνισε τη κούραση που αρχίζει και βιώνει...

Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μίλησε για την 1η του χρονιά μακριά από την Ελλάδα. Στάθηκε στην διαφορά ΝΒΑ και Ευρώπης, ενώ τόνισε ότι έχει αρχίσει και εξαντλείτε ήδη. Κάτι πολύ λογικό όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τις τελευταίες 20 μέρες νιώθω πραγματικά κουρασμένος… Κυριολεκτικά, κοιμάμαι παντού! Στο πούλμαν, στο αεροπλάνο, στο ξενοδοχείο, πριν από τα παιχνίδια, μετά από τα παιχνίδια…

Απλώς κοιμάμαι και δεν τηλεφωνώ σε κανέναν! Όλοι ρωτούν που είμαι! Δεν είναι ότι αποφεύγω κάποιον, απλώς κοιμάμαι! Προσπαθώ να είμαι υγιής και να παίξω ως το τέλος της χρονιάς.

Πέρσι έπαιξα 11 ή 12 παιχνίδια στην Ελλάδα, φέτος έχω φτάσει ήδη τους 40 ή 50 αγώνες, με πολλά λεπτά συμμετοχής. Είναι δύσκολο.

Δίνεις ένα ματς, πετάς σε μια άλλη πόλη, προσγειώνεσαι στις τρεις το πρωί και έχεις μπροστά σου το επόμενο παιχνίδι. Επιστρέφεις στην Οκλαχόμα, ξυπνάς το πρωί, κάνεις τεστ, περιμένεις 20 λεπτά για να μπεις στο γυμναστήριο και όταν τελειώνεις, πρέπει να κάνεις νέο τεστ στις 7 το απόγευμα.

Αν παραλείψεις ένα τεστ για κορονοϊό, δεν μπορείς να μπεις στο γήπεδο την επόμενη μέρα για να κάνεις προπόνηση και να παίξεις».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης