Ο Παπανικολάου προσφέρει με τη σειρά του και εκείνος θέαμα στο Ολυμπιακός - Προμηθέας, σε ένα παιχνίδι που θα στείλει την μία ομάδα στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στα «Δύο Αοράκια» με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη που θα τους πάει στο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναικό, σε ένα παιχνίδι… δίχως αύριο.

Ο Παπανικολάου ήταν η δική τπυ σειρά να προσφέρει θέαμα και να κλέψει τη παράσταση στα «Δύο Αοράκια». Μάλιστα σε μία φάση που εφευγε στον αιφνιδιασμό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της ομάδας της Πάτρας.

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Δείτε το Βίντεο:

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24