Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο πάγκος του Θρύλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δείτε τους παίκτες που θα βρεθούν στον πάγκο, κατά την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, για την 19η αγωνιστική της Super League.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον ΝΑΟ τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκοπό τη νίκη. Ματς που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για τη Super League Interwetten.
Γνωστή πριν λίγα λεπτά έγινε η ενδεκάδα του Θρύλου, με τον Μαρτίνς να αποφασίζει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Όμως, γνωστοί έγιναν κι οι παίκτες που θα κληθούν να βοηθήσουν την ομάδα μας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθονται οι Κρίστινσον, Λόπες, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Λαλά, Μπαγκαλιάνης, Τικίνιο, Κίτσος, Σουρλής.
Latest News
Φορτούνης: Η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό «κλείδωσε»
Μπούενο για NBA Europe-Euroleague: «Το πιο λογικό θα ήταν μία κοινή διοργάνωση ακόμα και με συμβιβασμούς»
Μάρκος Σεφερλής στο THRYLOS24: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, ο Μπαρτζώκας έχει δικαιωθεί από τον χρόνο»
Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 19χρονος φίλος του 20χρονου που δολοφονήθηκε
Κεφάλαιο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Άμεσα ξεκινάνε οι εργασίες, αυτά τα δεδομένα
Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Έχει το μομέντουμ για τη νίκη
Ολυμπιακός: Να μην αποτελέσει παγίδα για τον Θρύλο
Ανατροπή με Λαμπρούση στον Ολυμπιακό – Τί ισχύει;
READ MORE