Ο Θρύλος θα έχει στην Αγγλία έναν πρωταθλητή Ευρώπης, καθώς στην αποστολή του για την Άστον Βίλα συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Πρεκατές.

Ο Θρύλος ξεχωρίζει ως ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο, ενώ έχει ήδη σηκώσει έναν μέσα στην ίδια χρονιά.

Πρόσφατα, το τρόπαιο του UEFA Youth League προστέθηκε στην εντυπωσιακή συλλογή των Ερυθρόλευκων, ανοίγοντας τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αυτό περιλαμβάνει και την πρόσφατη εμφάνιση στα δρώμενα της πρώτης ομάδας του Βασίλη Πρεκατέ, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ με την Άστον Βίλα.

Η νεαρή γενιά του Ολυμπιακού αναζητά ευκαιρίες να αναπτύξει το ταλέντο της και να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα υπό το βλέμμα του Βάσκου προπονητή.

Όπως συνέβη με τον Ισίδωρο Κουτσίδη κατά την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, έτσι και ο Βασίλης Πρεκατές πρωταγωνίστησε στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση των μικρότερων ηλικιών, αποτελώντας βασικό κομμάτι της επιτυχίας του συνόλου του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο 18χρονος αθλητής, που κατάγεται από τα Τρίκαλα, αποτελεί στέλεχος της αποστολής για την Αγγλία παρά τη νεαρή ηλικία του, με τον 63χρονο Ισπανό τεχνικό να έχει αναγνωρίσει την αξία του, προτιμώντας να τον εντάξει στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας.

Αν και είναι απίθανο να συμμετάσχει στον αγώνα με τους “Χωριάτες”, η συμμετοχή του στις προπονήσεις αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πορεία του στον σύλλογο.