Τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για το ντέρμπι.

Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, χαρίστηκε πολλές φορές στους φιλοξενούμενους σύμφωνα με τον Ηλία Σπάθα, μιας και πολύ είναι αυτοί που θα έπρεπε να αποβληθούν.

Διαβάστε όσα είπε:

Η αντίδραση της “Τούμπας” στον «κεραυνό» του Ποντένσε!
Η αντίδραση της “Τούμπας” στον «κεραυνό» του Ποντένσε!

Για τη φάση του Τσούμπερ στην αρχή: «Γίνεται μια επικίνδυνη επίθεση που καταλήγει σε δοκάρι. Ο βοηθός ήταν απρόσεκτος, υπάρχει οφσάιντ. Θέλω να πιστεύω ότι αν γινόταν γκολ, θα είχαμε ακύρωση από το VAR. Ήταν σε κακή θέση ο βοηθός, έπρεπε να είχε υποδείξει το οφσάιντ».

Για ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό στο πλάι: «Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ απρόσεκτα πέφτει στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, η μπάλα κινείται πλαγίως. Δεν μιλάμε για κάρτα, αλλά είναι ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα, θα έπρεπε ο διαιτητής να δώσει φάουλ χωρίς κάρτα».

Για τη φάση με Μπερνάρ και Ρότα: «Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρίσκει τη μπάλα, μετά όμως πατάει τον παίκτη της ΑΕΚ και με το χέρι τον χτυπάει στο πρόσωπο. Δεν έχει πρόθεση να τον χτυπήσει, δεν είναι κόκκινη. Με το χέρι τον χτυπάει στο πρόσωπο στην κίνηση που κάνει, είναι ριψοκίνδυνη ενέργεια. Ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα. Είναι εργαλείο το χέρι, όχι όπλο. Είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα και τη βρήκε. Η κίνηση των χεριών είναι φυσιολογική. Ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα».

Για ένα φάουλ στον Χουάνκαρ που δεν δόθηκε: «Δεν δίνει κάποια παράβαση ο διαιτητής κακώς. Χαμηλά στο πόδι υπάρχει παράβαση, θα μπορούσε να ήταν και κίτρινη κάρτα για υποσχόμενη επίθεση».

Για την κάρτα του Μάγκνουσον: «Ο διαιτητής δίνει φάουλ και κάρτα. Αντίθετα, πριν δεν το έπραξε υπέρ του Παναθηναϊκού. Σωστό το φάουλ, λάθος η κάρτα».

Για το… πέναλτι στον Μάγκνουσον: «Έχουμε πτώση στην περιοχή. Η μπάλα δεν πήγαινε εκεί, δεν βλέπουμε κάτι αντικανονικό, το θεωρούμε ως φυσιολογικό. Πέφτει πριν τον τραβήξει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού».

Για τις κάρτες που δεν δόθηκαν στον Μουκουντί: «Λίγα λεπτά μετά την πρώτη κάρτα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μαρκάρει αντικανονικά. Ήταν κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάνει το ίδιο. Αυτή την φορά δίνει το φάουλ ο διαιτητής, αλλά δεν δίνει την κάρτα. Είναι πανομοιότυπη περίπτωση με την κάρτα στον Μάγκνουσον».

Για το φάουλ του Βίντα στον Τσόκαϊ: «Σε μια διεκδίκηση ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει βρει με το κεφάλι τη μπάλα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίσκει τον αντίπαλό του. Είναι ένα φάουλ και κίτρινη κάρτα. Ο Βίντα είχε ήδη κίτρινη, άρα ήταν κόκκινη κάρτα».

Για την κάρτα στον Κουρμπέλη: «Σωστά δόθηκε φάουλ και κίτρινη κάρτα. Σηκώνει το πόδι του ψηλά, είναι ριψοκίνδυνη ενέργεια».

Για το χέρι του Μάνταλου: «Είναι μια επικίνδυνη επίθεση που ξετυλίγει ο Παναθηναϊκός. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ προσπαθεί να καλύψει το χέρι του, δεν προλαβαίνει, η μπάλα βρίσκει στον αγκώνα και αλλάζει πορεία. Έπρεπε να δώσει φάουλ ο διαιτητής».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24