Δείτε σχετικά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το ρεπορτάζ του MEGA.

Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε της Μπέρνλι στο 27ο λεπτό, με σκόρερ τον Έρικσεν. Στο 57΄ ο Ράσφορντ πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και αφού διήνυσε κάτι παραπάνω από το μισό γήπεδο, την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ προηγήθηκε της Μπλάκμπερν με πέναλτι του Τζόνσον στο 13΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την κεφαλιά του Γουάρτον στο 43΄. Ο Λίνγκαρντ στο 53΄ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Νότιγχαμ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε ασίστ στον Αβονίγι για το 3-1. Το εκκωφαντικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τζόνσον στις καθυστερήσεις.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπράιτον από την Τσάρλτον, ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αγγλίας. Μετά το 0-0 της κανονική περιόδου η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί η Τσάρλτον ήταν πιο ψύχραιμη και έφτασε στην επικράτηση με 4-3.

Μετά το χρυσό παπούτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέλαβε και το βραβείο χρυσού ποδιού. Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε 50 γκολ την περσινή σεζόν με την Μπάγερν, ενώ φέτος μετράει ήδη 18 τέρματα με την Μπαρτσελόνα.