Όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες στη «Γη της Ελιάς»...

«Γη της Ελιάς» – Η Ιουλία καταθέτει στον ανακριτή και δίνει άλλοθι στον Στάθη. Η παράνομη σχέση τους γίνεται βούκινο στην Αρεόπολη. Η Μαργαρίτα σώζει τον Φίλιππο από αυτοκτονία. Η φήμη ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου διαδίδεται σε όλη την πόλη.

«Γη της Ελιάς» – Όσα αποκαλύπτει ο «Τηλεθεατής» & εξασφάλισε το Yupiii!

Στο νοσοκομείο η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο ότι την πυροβόλησε. Ο Λυκούργος την επισκέπτεται και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει! – Στα «σχοινιά» η Χάιδω | Τι θα δούμε την Πέμπτη
Η γη της Ελιάς Spoiler: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει! – Στα «σχοινιά» η Χάιδω | Τι θα δούμε την Πέμπτη

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για την απόπειρα φόνου της Χάιδως και, παρότι δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθηνά και μετακομίζει για λίγες ημέρες στο σπίτι της. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επιτόπου. Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.

Οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους.

Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι στην Καρδαμύλη. Πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του εκθέτει τα γεγονότα. Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για
να καταθέσει.

Είναι ζήτημα χρόνου πια το μεγάλο σκάνδαλο της παράνομης σχέσης τους να ξεσπάσει σε ολόκληρη την Αρεόπολη. Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24