Με δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, η 37χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είχε δώσει αγώνες φέτος.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν θα μετάσχει αύριο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη, καθώς έμεινε εκτός με το άλμα της στα 4,30 μέτρα.

Με δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, η 37χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είχε δώσει αγώνες φέτος, κάτι που περίμενε πως θα της… στοιχίσει. Η Κυριακοπούλου εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων από την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η Νικόλ Κυριακοπούλου τόνισε: «Ήταν ένας αγώνας που δε ξεκίνησε καλά, λόγω του πρωινού προγράμματος, θα μπορούσα να είχα φύγει με τρεις αποτυχημένες, αλλά ευτυχώς αυτό δεν έγινε. Το άλμα στα 4,45 μ. ήταν καλά και θα μπορούσε να έχει έρθει το έγκυρο. Δεν είχα αγώνες και το ήξερα πως αυτό θα μου στοιχίσει. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Η σκέψη μας είναι κοντά τους».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24