Η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία πλέον είναι γνωστή από το χώρο της τηλεόρασης δηλώνει τρελή και φανατική Ολυμπιακός...

Η Μαρία Αλεξάνδρου την οποία ΟΛΟΙ την γνωρίζουμε από την τηλεόραση, μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή παρουσία δεν θα μπορούσε να μην έχει προτίμηση και σε ομάδα. Εκεί όμως που δηλώνει ΤΡΕΛΗ Ολυμπιακός.

Μάλιστα όπως τονίζει δεν θα μπορούσε να είναι και τίποτα άλλο, μιας και ο πατέρας της είναι και εκείνος με την σειρά του άρρωστος ΓΑΥΡΟΣ. Δεν παραλήπτη δε να τονίσει ότι έρχεται στον ΝΑΟ μας, το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι δεν είναι και λίγες πι φορές που έχει έρθει με το πατέρα της. Αυτά ανέφερε στο thrylos24.gr.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η οικογένεια μου υποστηρίζει όλη τον Ολυμπιακό.  Κακά τα ψέματα, να μην γελιόμαστε η μισή Ελλάδα είναι. Έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Ολυμπιακού, ενώ έχω πάει στο γήπεδο μαζί με τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου είναι φανατικός οπαδός όπως και όλη μου η οικογένεια. Είμαι περήφανη για την οικογένεια μου, όπως άλλωστε είναι και εκείνοι για μένα.»

Αφού μίλησε συνέχισε αναφέροντας ότι: «Να σημειώσω τέλος ότι ο πατέρας μου έχει κάνει πολλές ομάδες στα social media που έχουν φιλάθλους μέσα οπαδούς του Ολυμπιακού. Στηρίζω αυτόν τον θεσμό λόγω σεβασμού προς τον αγαπημένο μου πατέρα, αλλά και την αγάπη που έχω προς τον Ολυμπιακό, κάτι που από μικρή το έμαθα μαζί του βλέποντας πάρα πολλά παιχνίδια, ενώ και το γήπεδο με βοήθησε να δεθώ περισσότερο με την ομάδα….»

Δείτε και ορισμένες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή Μαρία Αλεξάνδρου…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24