Δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από την κατάκτηση του Conference League, από τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου (και αθλητισμού γενικότερα) και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε γιατί είναι ένας μεγάλος ηγέτης

Πέρα από το γεγονός ότι οδήγησε τον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη κορυφή που έχει κατακτήσει ποτέ ελληνικός σύλλογος και έκανε πραγματικότητα το «όνειρο το τρελό» για το οποίο τραγουδούσαν τόσα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας, έδειξε με μια απόφαση του, πόσο σπουδαίος, πόσο διορατικός είναι και σε τι βαθμό αφουγκράζεται τον κόσμο του Θρύλου.

Η απόφαση του για την θρυλική περιοδεία των τροπαίων σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Η εντολή που έδωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού να ταξιδέψουν τα δυο ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλη την επικράτεια για να έχουν την ευκαιρία να τα δουν οι φίλαθλοι και να φωτογραφηθούν μαζί τους, ήταν μια σπουδαία απόφαση για πολλούς λόγους.

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Οι όποιες αντικειμενικές δυσκολίες του συγκεκριμένου εγχειρήματος, σε καμία περίπτωση δεν εμπόδισαν στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, η οποία εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και χαρίζει σπουδαίες στιγμές για τους Ολυμπιακούς, που ζουν στα νησιά και στην περιφέρεια.

Η αρχή έγινε στην Αίγινα, μετά ακολούθησαν η Κρήτη, η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος και θα υπάρξει και συνέχεια φυσικά. Σε κάθε περιοχή ο κόσμος του Θρύλου συρρέει μαζικά για να δει τα δυο ευρωπαϊκά και συνεχίζει να πανηγυρίζει με την ψυχή του, γεμάτος υπερηφάνεια για το μυθικό αυτό επίτευγμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αν παρατηρήσει κάποιες τα βίντεο και τις φωτογραφίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού από κάθε γωνιά της Ελλάδας που πηγαίνουν οι κούπες, θα δει πρόσωπα ευτυχισμένα. Πρόσωπα χαρούμενα και υπερήφανα. Και αυτό ακριβώς το γεγονός επιβεβαιώνει γιατί η συγκεκριμένη απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν μια σπουδαία κίνηση.

Γιατί έδωσε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα στον λαό του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24