Μοναδικές στιγμές εξυγιάνσεις ζει  το Ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες με αποκορύφωμα την ατμόσφαιρα και τα τεκταινόμενα και πάλι στον Ναό της Τούμπας. Μετά τα όσα έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στην Τούμπα και μάλιστα την τελευταία εικοσαετία κ Κυριάκο τότε που δεν ξέρατε που είναι η Τούμπα , σήμερα νιώσαμε και πάλι την […]

Μοναδικές στιγμές εξυγιάνσεις ζει  το Ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες με αποκορύφωμα την ατμόσφαιρα και τα τεκταινόμενα και πάλι στον Ναό της Τούμπας. Μετά τα όσα έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στην Τούμπα και μάλιστα την τελευταία εικοσαετία κ Κυριάκο τότε που δεν ξέρατε που είναι η Τούμπα , σήμερα νιώσαμε και πάλι την εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο!!!

Ο ΠΑΟΚ που υποτίθεται βρισκόταν καβάλα στο άλογο πρωτοπόρος στην βαθμολογία και απέναντι σε ένα Ολυμπιακό που δεν βρίσκεται στην καλύτερη του στιγμή αγωνιστικά , από την πρώτη στιγμή παρέταξε επικοινωνιακά τα γνωστά ποιήματα του Βαρδάρη περί αδικίας και κακομοιριάς. Ως είθισται τα τελευταία χρόνια όταν ο Θρύλος ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη και φυσικά σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας δημιουργήθηκε τέτοιο ενδιαφέρον που εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες. Παράλληλα τα τύμπανα του πολέμου ηχούσαν από τα τοπικά μέσα για τον εχθρό που έρχεται να μας αλώσει την Πόλη και πρέπει να αντιδράσουμε, με αποτέλεσμα και πάλι οι γνωστοί άγνωστοι νεόκοποι Ρωσόφιλοι να περιμένουν την αποστολή του Ολυμπιακού με την γνωστή τους φιλοξενία. Οι εκπρόσωποι του νέου οι εκπρόσωποι της εξυγίανσης του στιλ ο Γραμμένος είναι δικός μας άνθρωπος υπολόγιζαν χωρίς τον πρωταθλητή. Μπορεί ο Σάββας Θεοδωρίδης να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία έχεις όμως αντοχές και καρδιά δεκάδων Μίχελ και Κυριάκου όσους τσαμπουκάδες και αν κάνουν όσες σπρωξιές και αν  του δώσουν. Γιατί η διαφορά να είσαι ο Θεοδωρίδης και Ολυμπιακός με το να είσαι νεόκοπος και επαγγελματίας είναι τεράστια.

«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς
«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς

Ο αγώνας στην Τούμπα έχει τελειώσει πριν λίγες ώρες ο τεχνικός του Ολυμπιακού νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση οι εφαρμογή των κανονισμών σαφής για την εξέλιξη του αγώνα, τι περιμένουμε ακόμα?  Την εμφάνιση του Πειραιώτη υφυπουργού κ Βασιλειάδη με την επιλεκτική ευαισθησία και φυσικά τους ανθρώπους της εξυγίανσης που αναμένουμε να δούμε πως θα εφαρμόσουν τους κανονισμούς.

ΥΓ : Και μην ξεχάσω κ. Κυριάκο για τα τρομερά μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα που αναφέρατε στο ντέρμπι η φωτογραφία με το μηχανάκι στην εξέδρα είναι η καλύτερη απάντηση!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24