Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εντός της προθεσμίας της 15ης Ιουλίου, κατέθεσε ηλεκτρονικά τον φάκελο συμμετοχής της στην Α1 μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Thrylos24.gr.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε τον φάκελο της συμμετοχής της στην stoiximan Basket League, εντός της προθεσμίας που ήταν η 15η Ιουλίου! Κάτι που ήταν αναμενόμενο και επιβεβαιώνει στο έπακρον αυτά που γράφαμε στο Thrylos24.gr.

Αποκάλυψη: Στην Α1 Basket League από την νέα χρονιά ο Ολυμπιακός!

Ντέιβις: Υμνεί τον στόχο του Μπαρτζώκα, διάσημο αμερικανικό μέσο!
Ντέιβις: Υμνεί τον στόχο του Μπαρτζώκα, διάσημο αμερικανικό μέσο!

Σας λείψαμε; Πιστεύουμε πως ναι! Επιστρέφουμε στην Α1!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν επάξια αγωνιστικά από την Α2 με την αναπτυξιακή μας ομάδα, κάνοντας το πρώτο βήμα σήμερα, καταθέτοντας τα έγγραφα για τη μεγάλη επιστροφή μετά από δύο χρόνια.

Όμως, να τονιστεί το εξής. Πως η κίνηση αυτή δεν είναι δεσμευτική, σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο Ελληνικό μπάσκετ, για την τελική απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων.

Πρωτίστως στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου, για την Προεδρία της ΕΟΚ.

Τεράστιο ενδιαφέρον πλέον παρουσιάζει το προσεχές Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ στις 21 Ιουλίου. Εκεί, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει, έχοντας και γνώμη για τα ζητήματα που θα τεθούν. Όσον αφορά τον φάκελο, είναι πλήρης και θα γίνει δεκτός.

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός» (vid)
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός» (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24