Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο γήπεδο όπως όφειλε και έπρεπε να κάνει και πλέον είναι σε δίλλημα για το αν θα ανέβει. Το thrylos24.gr έχει όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες...

Ο Ολυμπιακός το πήγε #mexritelous. Το πήγε μέχρι εκεί και τους έκανε άνω κάτω το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει βλέπετε και ένας Βασιλακόπουλος ο οποίος προσπαθεί με ύπουλα παιχνίδια να γλιτώσει χρόνο. Γιατί αυτό; Φυσικά για να αναγκάσει τον Ολυμπιακό να μην ανέβει, ενώ αν αποφασίσει η ομάδα του Πειραιά να ανέβει να πει «ανέβηκαν με δικιά μου θητεία…». Φυσικά όμως αυτό δεν ισχύει, οπότε μην μπερδεύεστε.

Ο Βασιλακόπουλος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει τον πόλεμο στον Ολυμπιακό. Όχι εμφανές φυσικά γιατί θα εκτεθεί, αλλά με πλάγιους τρόπους. Παλιά του τέχνη κόσκινο που λέμε. Τα ψωμιά του όμως είναι μετρημένα. Αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το γνωρίζουν. Το ξέρουν πολύ καλά. Δεν έχει μέλλον ότι και να κάνει και όλα αυτά απλά είναι για το θεαθήναι που κάνει.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την άλλη όλο αυτό το διάστημα είχαν το δίλημμα ανόδου η όχι. Η απόφαση όμως θα είναι ο Ολυμπιακός να παίξει κανονικά στην Α1. Αυτό έχουν αποφασίσει και αυτό θα γίνει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεκαθαρίσει πως για να έχει μία ανταγωνιστική ομάδα πρέπει να έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Όχι φιλικά που δεν έχει κανένα βαθμό δυσκολίας. Όχι πως στην Ελλάδα θα αλλάξει κάτι, αλλά τουλάχιστον εκεί οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι επίσημο και αγωνίζονται κανονικά.

Την νέα χρονιά ξέρουν απαντες ότι Βασιλακόπουλος ότι και να κάνει δεν θα υπάρχει. Από Σεπτέμβριο και μετά τέλος. Οπότε η απόφαση να ανέβει η ομάδα έχει βλέψεις για κάτι τέτοιο δίχως να χαθεί ακόμα μία χρονιά. Αυτή τη φορά η ομάδα θα μπει ασπίδα και δεν θα ξανά επιτρέψει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια εις βάρος μας. Είδαν τι κάναμε, οπότε λίγο δύσκολο να συνεχίζουν το ίδιο.

Η ουσία είναι ότι από την νέα χρονιά θα παίζουμε στην Α1! Έχει κλειδώσει…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24