Εξώδικο στην ΕΠΟ με κοινοποίηση σε FIFA και UEFA έστειλαν 24 πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν να μην αδειοδοτηθούν δέκα ΠΑΕ. Ανάμεσα τους η ΑΕΚ και ο Άρης.

Εξώδικο στην ΕΠΟ με κοινοποίηση σε FIFA και UEFA έστειλαν 24 πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν να μην αδειοδοτηθούν δέκα ΠΑΕ, μεταξύ αυτών οι ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ, αν δεν εξοφληθούν ή δεν διακανονιστούν οι απαιτήσεις τους.

Ακολουθεί το εξώδικο:

Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!
Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!
ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,
ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥ Ή ΔΙΕΘΝΟΥΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

1.Του Χρήστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ,

2.Του Matias Ricardo VERON,
3.Του Αλέξανδρου ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ,
4.Του Ευθυμίου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ,
5.Του Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ,
6.Του Μιχαήλ ΚΥΡΓΙΑ,
7.Του Στυλιανού ΤΣΟΥΚΑΝΗ,
8.Του Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ,
9.Του Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ,
10.Του Ricardo FATY,
11.Του Παντελή ΚΑΦΕ,
12.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,
13.Του Λάμπρου ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΥ,
14.Του Marcello DAMIANO,
15.Toυ Diogo SISTON,
16.Του Kwame FRIMPONG,
17.Του Μηνά ΙΩΣΗΠΟΥ,
18.Του Στυλιανού ΗΛΙΑΔΗ,
19.Του Βασιλείου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,
20.Του Ronaldo GUIARO ,
21.Του Αναστασίου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
22.Του Βασιλείου ΜΠΛΕΤΣΑ ,
23.Του Στυλιανού ΤΣΟΥΚΑΝΗ και
24.Του Ioan Bogdan MARA.

όλων πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μελών της ΚΕΠ, κατοίκων για τις επιδόσεις, Φαβιέρου 47,Αθήνα

Κ Α Τ Α

1.Του Προέδρου της ΕΠΟ ως Εποπτεύοντος και Υπευθύνου του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ,
κ.Παναγιωτη ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ,

2.Του Προϊσταμένου του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ,
κ.Βασιλειου ΣΑΡΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ,
2.ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ,
3.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ,
4.ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ,
5.UEFA
6.ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ FIFA ,
κ.Fatma SAMURA ,
7.HEAD OF REGULATORY ENFORCEMENT,FIFA, mr.Jacques BLONDIN

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια προηγούμενων αιτήσεων μας και επειδή ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση επί του αιτήματος μας για ενέργειες σας προς το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ,σας υποβάλλουμε την παρούσα κοινή αίτηση μας, προκειμένου να αποκτήσουν τουλάχιστον εσωτερική εκτελεστοτητα οι αποφάσεις του ΔΔΠ.

ΕΠΕΙΔΗ οι 1ος έως και 17ος, καθώς και ο 23ος εξ ημών έχουμε εκδώσει αποφάσεις από την Μονομελή Σύνθεση του ΔΔΠ ,οι οποίες, παρότι στο διατακτικό τους απέρριψαν το πειθαρχικό σκέλος των αιτήσεων μας, μέσω του σκεπτικού τους ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΕ(ΟΦΗ-ΑΡΗΣ-ΑΕΚ-ΠΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ),ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΥΠΕΙΣΗΛΘΑΝ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΣΤΟ 50% ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ!

ΕΠΕΙΔΗ οι 18ος-19ος – 20ος και 21ος εξ ημών έχουμε εκδώσει αντίστοιχες αποφάσεις από την Τριμελή Σύνθεση του ΔΔΠ,με ακριβώς ίδιο διατακτικό και σκεπτικό με αυτές της Μονομελούς Σύνθεσης επί των αιτήσεων μας κατά της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ οι 20ος και 22ος εξ ημών έχουμε εκδώσει ακριβώς ίδια αποφαση από την Πενταμελή Σύνθεση του ΔΔΠ επί των αιτήσεων μας κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ το γεγονός της απόρριψης και των 23 αιτήσεων ως ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ, σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ERGA OMNES και ειδικά προς τις υπηρεσίες της ΕΠΟ, καθώς είναι προφανές οτι η δήθεν καταχρηστικότητα καταλογίζεται μόνο στο συγκεκριμένο ένδικο μέσο και πειθαρχικό αίτημα της επιβολής ποινών μόνο προς το ΔΔΠ και δεν μπορεί να επεκτείνεται προς άλλα μέσα εκτέλεσης που μέσω άλλων δικογράφων απευθύνονται σε άλλα όργανα!

EΠΕΙΔΗ ως γνωστόν ο 24ος εξ ημών, παρότι δικαιώθηκε πλήρως από την Τριμελή Σύνθεση του ΔΔΠ με την ιστορική απόφαση 41/2023,ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ από την Αθλητική Διάδοχο ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και σας έχει ζητήσει την ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!

ΕΠΕΙΔΗ είναι νομικά αδιανόητο το Τμήμα Αδειοδότησης κι ο Προϊστάμενος του που είναι εξέχον μέλος επί χρόνια και της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ να αμφισβητούν τις αποφάσεις του Ανώτατου Οργάνου της ΕΠΟ,του ΔΔΠ και να απαιτούν νέες δίκες με νέα παράβολα μεταξύ των ιδίων διαδίκων για τις ίδιες υποθέσεις επί των οποίων έχει παραχθεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.
(Και μάλιστα εις βάρος πρώην ποδοσφαιριστών, όπως ο 5ος εξ ημών που όχι μόνο έχει πληρώσει 4 φορές παράβολα αλλά ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΜΕ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΔΠ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ και αδυνατεί να πληρώσει πάλι, επειδή πρόσφατα του κατασχέθηκε ακόμα και το σπίτι του!)

ΕΠΕΙΔΗ πρέπει να εφαρμοσθουν δίκαια και ορθά τα άρθρα 71- 73 επ.του Κανονισμού Αδειοδότησης και να υποχρεωθεί το Τμήμα Αδειοδότησης να μην αδειοδοτήσει τις ΔΙΑΔΟΧΕΣ ΠΑΕ που δεν έχουν εξοφλήσει τα χρέη προς παλιούς ποδοσφαιριστές των προηγούμενων ΠΑΕ, γιατί το ΔΔΠ αρνείται μέχρι στιγμής να εκδώσει πράξεις που να βεβαιώνουν οτι οι υπάρχουσες αποφάσεις μας έχουν δημιουργήσει δεδικασμένο, όσον αφορά την ύπαρξη αθλητικής διαδοχής, κι επομένως αλυσιτελως απαιτείται η επανεισαγωγή τους στο ΔΔΠ με το ίδιο αίτημα και μάλιστα με την καταβολή νέου παραβολου.

ΕΠΕΙΔΗ ο ίδιος ο κ.ΣΑΡΑΚΗΣ εκπροσωπώντας πρόσφατα την ΕΠΟ ως πληρεξουσιος δικηγόρος της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών κατά την εκδίκαση των Αγωγών Ακύρωσης των αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου που υπέβαλαν οι Πέτρος ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ και Ronaldo GUIARO,ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, αποκρύπτοντας οτι στους κανονισμούς της έχει εντάξει κατά παράβαση του διεθνούς κανονιστικού πλαισίου ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ με τις οποίες παραπλανά τους τακτικούς δικαστές του ΔΔΠ.

ΕΠΕΙΔΗ η ίδια η ΕΙΠ / ΕΠΟ με την υπ.αριθμ.245/2023 απόφαση της για την υπόθεση των οφειλών προς 11 μέλη της ΚΕΠ του διαδόχου σωματείου του ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ που εκκρεμεί ενώπιον του ΔΔΠ, απεφάνθη ακριβώς τα αντίθετα με την επίσημη θέση που διατυπώνει στα δικαστήρια ο κ.ΣΑΡΑΚΗΣ ως δικηγόρος της, θεωρώντας οτι αφενός μεν ισχύουν οι διατάξεις των κανονισμών της ΕΠΟ και του αθλητικού νόμου και όχι οι διεθνείς διατάξεις, αφετέρου δε οτι σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ.17 του Καταστατικού της ΕΠΟ “ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.Η ΕΠΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ή ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΕ Ή ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ.”

ΕΠΕΙΔΗ πριν λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών ακολουθώντας τα … χνάρια του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου διεσυρε την νομολογία των Αρεοπαγιτων του ΔΔΠ δικαιώνοντας 10 μέλη της ΚΕΠ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (για υπόθεση μάλιστα που αναμένεται και η απόφαση του ΔΔΠ), αναγνωρίζοντας την αθλητική διαδοχή ακόμα και για οφειλές του 2003 και απορρίπτοντας την ένσταση καταχρηστικότητας!

ΕΠΕΙΔΗ σε περίπτωση που κάνετε δεκτό το παρόν αίτημα μας, θα αποφευχθεί η συζήτηση εκ νέου όλων αυτών των υποθέσεων ενώπιον του ΔΔΠ.

ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ 28.2.2024 ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ γνωρίζετε πολύ καλά οτι ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΦΙΣΗΜΙΑΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΠΟ 1.3.2024 ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ FIFA,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ FIFA κ.SAMURA ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ με τις πράξεις και παραλείψεις σας παραβιάζετε την αρχή της ίσης μεταχείρισης, καθώς όπως γνωρίζετε όλοι οι αλλοδαποί συνάδελφοι μας όχι μόνο δικαιώνονται από τα αρμόδια όργανα της FIFA αλλά εισπράττουν και το 100% των δεδουλευμενων τους νομιμοτοκως, όπως άλλωστε επιβάλλεται εκ του διεθνούς κανονισμού και για εμάς.

ΕΠΕΙΔΗ αποκρύπτετε τις πρόσφατες αποφάσεις της FIFA και του CAS που υποχρέωσαν ακόμα και τα ερασιτεχνικά ιδρυτικά σωματεία ως διαδοχα να πληρώσουν το 100% των οφειλών της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ και ΡΟΔΟΣ προς αλλοδαπα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με ρητή διάταξη του νέου Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ FIFA.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για πολλοστή φορά για τις δόλιες πράξεις και παραλείψεις σας με τις οποίες παραβιάζετε τον Κανονισμό Αδειοδότησης ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΔΠ και

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

1.Να κάνετε δεκτή την παρούσα αίτηση μας,

2.Να αποφασίσετε οτι ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΕ ΟΦΗ(για τους 1ο-3ο),ΠΑΕ ΑΡΗΣ (για τους 4ο-10ο και τον 20ο),ΠΑΕ ΑΕΚ(για τον 11ο),ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (για τον 12ο),ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ(για τους 13ο-15ο),ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ(για τους 16ο-17ο)ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ (για τους 18ο-19ο και 24ο),ΠΑΕ ΠΑΣ (για τον 22ο) ,ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ(για τον 21ο) και ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(για τον 23ο),οι οποίες, βάσει των υπ.αριθμ.44/2021-130/2020-174/2021-145/2021-137/2020-72/2021-149/2021-129/2020-138/2020-136/2021-36/2021-26/2021-131/2020-17/2021-132/2021-66/2021-25/2021-140/2021-152/2021-129/2021-130/2021-150/2021-144/2021-123/2021-108/2021-145/2021-107/2021-112/2021-40/2023-170/2023-171/2023 , 172/2023 και 41/2023, έχουν υπεισέλθει τουλάχιστον στο 50% της οφειλής απέναντι μας και είναι υποχρεωμένες να μας το καταβάλλουν.

3.ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΕ ΟΦΗ-ΑΡΗΣ-ΑΕΚ-ΑΕΛ-ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ -ΠΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ,αν δεν εξοφληθούν ή διακανονισθουν οι απαιτήσεις μας και

4.Να κοινοποιήσετε την απόφαση σας στο Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ,στην Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ ,στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και στις SUPER LEAGUE 1 και 2,
άλλως,

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ οτι θα σας καταγγειλουμε στα αρμόδια διεθνή όργανα ζητώντας την άμεση παρέμβαση τους, σύμφωνα με τους ισχύοντες διεθνείς κανονισμούς και συγχρόνως

ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ,ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΙΤΙΩΣ ΕΒΛΑΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Αθήνα 26.4.2024

Ο Νομικός Σύμβουλος της ΚΕΠ
και Πληρεξουσιος Δικηγόρος

Γεώργιος Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24