Η Μαρία Σολωμού έδειξε να ζηλεύει το ενδιαφέρον που έδειξε ο Mente Fuerte για την εντυπωσιακή κοπέλα που χόρευε μπροστά τους στο μαγαζί.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς μετά την Σαντορίνη, επέλεξαν να επισκεφθούν τη Μύκονο.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς μετά την Σαντορίνη, επέλεξαν να επισκεφθούν τη Μύκονο.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους αλλά όπως δείχνουν και οι ίδιοι, περνούν πολλές στιγμές μαζί.

«Τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη σε 2 λεπτά ο Γιάννης Μπέζος: «Εγώ του το είχα πει…»
«Τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη σε 2 λεπτά ο Γιάννης Μπέζος: «Εγώ του το είχα πει…»

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Μύκονο και οι δυο τους αναρτούν πολύ συχνά, κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου παρευρέθηκαν σε ένα απο τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της Μυκόνου και οι δυο τους, όπως είδαμε, πέρασαν πολύ ωραία!

Η Μαρία Σολωμού, μάλιστα, μας έδειξε την αντίδραση της όταν ο Mente Fuerte έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας μια σέξι χορεύτρια. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε αστειευόμενη στον γνωστό ράπερ «Ντροπή! Τον θυμάστε;…Πάει» δείχνοντας ότι ενδεχομένως μπορεί και να ζηλεύει!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24