Έγινε η σύσκεψη για τους τελικούς με την ΑΕΚ!

Σε αρκετά καλό κλίμα έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενόψει των τελικών για την Handball Premier, μεταξύ Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και ΑΕΚ.

Χάντμπολ

Μια πολύ ουσιαστική και σε καλό κλίμα συζήτηση, έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, με κεντρικό θέμα τους τελικούς της Handball Premier μεταξύ Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και ΑΕΚ.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιάννης Καρανάσος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σωτήρης Μίγκας, το μέλος της ΔΕΠ και Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος (Γενικός Αρχηγός), Μπάμπης Προδρομίδης (τιμ μάνατζερ) και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης (αθλητικός διευθυντής), Ηλίας Χατσίκας (τιμ μάνατζερ).

Σε εκείνη την αναλυτική κουβέντα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα εν λόγω ματς, καθώς και θέματα οργανωτικά, αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, απονομών, διαιτησίας, επικοινωνίας και τηλεοπτικά.

Διάβασε επίσης