Για πρόταση των Μπουλς που στέλνει τον ΛαΒίν στο Σακραμέντο και τον Βεζένκοφ μαζί με άλλα ανταλλάγματα στο Σικάγο κάνει λόγο δημοσίευμα ιστοσελίδας από τις ΗΠΑ.

Πιθανό είναι να μετακομίσει ο Σάσα Βεζένκοφ στο Σικάγο, σύμφωνα με ένα μεταγραφικό σενάριο της ιστοσελίδας clutchpoints.com. Οι Μπουλς θέλουν να δώσουν τον Ζακ ΛαΒιν στους Κινγκς και να πάρουν τον Βούλγαρο φόργουορντ.

Στόχος είναι να ανταλλάξουν τον ΛαΒίν, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα, ενώ ούτε ο παίκτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στους Μπουλς. Μάλιστα, στο Σικάγο έχουν δεχτεί 15 προτάσεις για την ανταλλαγή του ΛαΒίν, αλλά φαίνεται πως οι Κινγκς είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον παίκτη.

Σημαντική εξέλιξη με Βεζένκοφ
Σημαντική εξέλιξη με Βεζένκοφ

Στο Σακραμέντο θα ταίριαζε ο ΛαΒίν, όπως εκτιμάται στο δημοσίευμα, καθώς θα είναι μια αναβάθμιση σε μια θέση που παίζει ο Μονκ. Ως κομμάτι της ανταλλαγής, ο Βεζένκοφ μπορεί να μετακομίσει στους Μπουλς, για να μπορέσει στο Σικάγο να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αν προχωρήσει αυτό το trade θα κληθεί ο Βεζένκοφ να αποφασίσει αν θέλει να είναι μέρος των Μπουλς πιστεύοντας σε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά και από την πλευρά του Σικάγο ποιος ο ρόλος που θα του προταθεί.

Αν δεν συμφωνήσουν ως προς τον ρόλο του και το συμβόλαιο του, οι Μπουλς διατηρούν το δικαίωμα στη συνέχεια να τον θέσουν στη λίστα των waivers και μετά από 48 ώρες να μείνει ελεύθερος, προφανώς για την Ευρώπη ή ακόμα πιο δύσκολα για άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24