Λαρεντζάκης: «Μας δίνει τεράστια ώθηση και αυτοπεποίθηση ο Γιάννης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για την αναμέτρηση με τη Λετονία, τι ανέφερε για Αντετοκούνμπο.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν κομβικός παίκτης στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδα κόντρα στη Λετονία. Δείτε όλα όσα είπε για το ματς, ενώ επίσης και όσα ανέφερε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Λάρι»:
«Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό και ενέργεια. Είναι το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας και πρέπει να βλέπουμε αυτά τα ματς σαν επίσημα για να είμαστε έτοιμοι στο Ευρωμπάσκετ. Δουλεύουμε κάθε μέρα τον τρόπο παιχνιδιού με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ανοίγει όλα τα ελεύθερα σουτ γιατί προσαρμόζονται όλες οι άμυνες πάνω του.
Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Ο Γιάννης μάς δίνει τεράστια ώθηση, έχει μις ματς σε κάθε φάση. Είναι τρομερό να τον έχεις συμπαίκτη, το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε υγιή και είναι μαζί μας».
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24