Ολυμπιακός: Φέρνει και Μανέ το Γενάρη ο Θρύλος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός εν τέλη έκλεισε και τον Αμπντουλί Μανέ με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται το Γενάρη.
Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» το μεταγραφικό «παζάρι» ξανά, αφού μετά τον Μάντσα ο Πειραϊκός Σύλλογος «έκλεισε» ακόμη έναν παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» απόκτησαν και τον Αμπντουλί Μανέ. Πριν λίγες μέρες είχε γραφτεί στη Σουηδία ότι ο Ολυμπιακός, θέλει να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν, κάτι τέτοιο έγινε.
Ο Μανέ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Είναι 20 ετών με καταγωγή από την Γκάμπια, έχει ύψος 1.79 μ. και άνηκε στη Μιέλμπι, η οποία τον δέσμευε με συμβόλαιο ως το 2027.
Όπως ανέφεραν τα Σουηδικά ΜΜΕ, οι Πειραιώτες θα έπαιρναν τον παίκτη γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Να τονίσουμε επίσης, πως αυτή η μεταγραφή δεν θα έρθει τώρα στο λιμάνι, αλλά τον Γενάρη.