Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ροντινέι στο instagram, με τα τρόπαια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου!

Μία ιστορική σεζόν για τον Ολυμπιακό μας ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο. Πρωτάθλημα και Κύπελλο έπιασαν Λιμάνι, η αρμάδα του Μεντιλίμπαρ κατέκτησε τα πάντα και ο Ροντινέι, ο οποίος έδωσε και την ψυχή του, είναι πανευτυχής!

Μάλιστα, εκπληκτική φωτογραφία με τα τρόπαια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου!

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-0: Και… τώρα το έκανε ΔΥΣΚΟΛΟ μόνος του!
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-0: Και… τώρα το έκανε ΔΥΣΚΟΛΟ μόνος του!

«Όποιος κοιμάται ονειρεύεται, όποιος εργάζεται νικά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Βραζιλιάνος!

Δείτε τη φωτογραφία:

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.