Τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα γύρω στις 6.15 ώρα Ελλάδας θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος η αποστολή του Ολυμπιακού!

Η διαδρομή για το «Ελ. Βενιζέλος» έχει γίνει… συνήθεια πλέον για τον κόσμο του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα και τώρα είναι η σειρά των θριαμβευτών της Mαδρίτης!

Ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτζώκα άλωσε ξανά την Ισπανία και πήρε την ιστορική πρόκριση στο Final-4 του Άμπου Ντάμπι!

Παρτιζάν: Χωρίς τον Μίλτον κόντρα στον Ολυμπιακό
Παρτιζάν: Χωρίς τον Μίλτον κόντρα στον Ολυμπιακό
Η πτήση τσάρτερ που θα ταξιδέψει από την Μαδρίτη με προορισμό την Αθήνα θα αναχωρήσει αμέσως μετά το παιχνίδι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/05) και θα επιστρέψει στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες.
Συγκεκριμένα γύρω στις 6.15 ώρα Ελλάδας θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» η ερυθρόλευκη αποστολή!

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.