Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League με δύο παιδιά Κ18.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει θέση βασικού σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν κέρδισαν το Youth League: τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Χαράλαμπο Κωστούλα.

Αυτό είναι το πρώτο αντίστοιχο γεγονός από το 1986. Εκείνη την εποχή, όπως καταγράφει το soccerbase, ο Αντώνης Γεωργιάδης στις 7 Σεπτεμβρίου 1986, σε αγώνα εναντίον του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ (όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1), είχε επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Αρζένη, ο οποίος ήταν τότε 16 ετών, και τον Βαγγέλη Τούρλο, 17 ετών.

Ολυμπιακός: Το λατινοαμερικάνικο «διαμάντι» Αντίνο έρχεται στον Πειραιά!
Ολυμπιακός: Το λατινοαμερικάνικο «διαμάντι» Αντίνο έρχεται στον Πειραιά!

Επίσης, το 2007, στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ για το Σούπερ Καπ, είχαν συμμετάσχει ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο Άρης Σοϊλέδης, αμφότεροι 16 ετών, αλλά αυτή η περίπτωση αφορούσε το Σούπερ Καπ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24