Μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και συνομίλησαν με τους αρχηγούς της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ένα ακόμα ντέρμπι ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ενόψει λοιπόν της αναμέτρησης η διοίκηση των Πειραιωτών ήθελε να δείξει τη σημασία έχει το συγκεκριμένο ματς για την ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Προκειμένου να κάνει μια συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας. Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά.

Κλειστή η Θύρα 7 με Λαμία!
Κλειστή η Θύρα 7 με Λαμία!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλε το δικό της μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Σε ενα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα. Μιας και το ντέρμπι θα κρίνει πολλά όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά και γενικότερα για την διαδικασία των playoff.

Ο Ολυμπιακός είναι στο -6 από τους κιτρινόμαυρους. Και με τρίποντο η διαφορά θα πέσει στο μισό. Και τότε φυσικά θα μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24