Δείτε την αποστολή που θα βρεθεί αύριο στη «Λεωφόρο» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ενδέκατη αγωνιστική.

Με εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ άφησε εκτός τον Μαρσέλο, αλλά και τον Σισέ, ο οποίος έπαιξε την Πέμπτη μετά από καιρό όμως ήταν… ίδιος και απαράλλακτος.

Οι Χάμες, Μασούρας και Μπιέλ είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ… στο μυαλό κι εκπλήξεις
Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ… στο μυαλό κι εκπλήξεις

Δείτε την αποστολή του Θρύλου:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.