Το είδαμε και αυτό! Ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να δείξει πώς είναι να κυβερνάς και να δίνει συμβουλές για τους Έλληνες, αλλά και το τι φταίει...

Όσο ζούμε βλέπουμε, όσο ζούμε δεν… εκπλησσόμαστε λοιπόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην τωρινή Κυβέρνηση για να μάθει με ηθικό δίδαγμα πώς είναι να κάνεις αντιπολίτευση, αλλά και να δώσει συμβουλές για να Κυβερνήσει κάποιος το πλοίο στην Ελλάδα.

Όχι, δεν είναι φάρσα. Είναι η αλήθεια. Δεν σας τρολάρουμε, αλλά σας λέμε τι έγινε. Σας μεταφέρουμε τις υποδείξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Της πιο αναξιόπιστης Κυβέρνησης που έχει περάσει ποτέ από αυτή τη χώρα.

Όλες οι Κυβερνήσεις, θα κάνουν λάθη, θα την πατήσουν, ακόμα και ψέματα θα πουν, αλλά αυτό που έγινε επί Κυβερνήσεως Καμμένου και Τσίπρα είναι άνευ προηγούμενου.

Δεν έχει λογική, η μάλλον ξεπερνάει τα όρια ακόμα και τις πιο απέραντης νοημοσύνης σε έναν άνθρωπο. Παρακάτω δείτε τα όσα είπε για να προσπαθήσει μέσα σε ένα χαμό από προβλήματα να βγει από πάνω. Μάταια βέβαια αλλά λέμε.

Χαρακτηριστικά είπαν: «Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη που προανήγγειλε παράταση του lockdown και ζήτησε “να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα δύο εβδομάδες.

Ο μόνος που δεν προσπαθεί και συνεχίζει ανέμελος είναι αυτός και η κυβέρνησή του που έχουν τη χώρα σε lockdown τέσσερις μήνες. Ανέμελος για τη συνταγογράφηση των τεστ, για τα ΜΜΜ, για τους μεγάλους εργασιακούς χώρους, για τα σχολεία, για τις επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών. Εν τέλει ανέμελος και όταν κατόπιν εορτής απορεί γιατί αυξάνονται τα κρούσματα».

Ηθικό δίδαγμα ιστορίας; Ότι η τσίπα στον άνθρωπο τελικά δεν υπάρχει όσο και να ψάξει κανείς. Όσο και να προσπαθήσει. Άλλωστε εμείς ως οπαδοί του Ολυμπιακού έχουμε χρέος να μην ξεχάσουμε τι έκανε και τι έπραξε. Να μην ξεχάσουμε πως φέρθηκε στην ομάδα μας και στο πρόεδρό του. Να μην ξεχάσουμε πως συμπεριφέρθηκε στο κόσμο της ομάδας μας.

Τελευταία επιλογή να είναι ψήφο από οπαδό του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ξανά δει. Η συγκεκριμένη Κυβέρνηση. Με τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Είναι πασιφανές άλλωστε ότι και τελευταία επιλογή να ήταν έχουμε ξανά πει. «Κράτος δεν είναι ο Πρωθυπουργός, κράτος είναι ο Ολυμπιακός…».Αυτό είναι που πρέπει να μας κρατάει ενωμένους για την συνέχεια και με ορθή σκέψη, να μην ξεχνάμε πως μας φέρθηκαν.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24