Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, τοποθετήθηκε για το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός.

Ιστορικό πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενόψει των εορτασμών των 100 και 80 χρόνων των δύο συλλόγων, αντίστοιχα, το 2025. Την Τρίτη (18/6) το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στο Βελιγράδι, ανακοινώνοντας μαζί με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, τη συμφωνία συνεργασίας.

Όσον αφορά στη συμφωνία συνεργασίας, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας επισημοποιούν δημόσια την προηγούμενη αθλητική, εκπαιδευτική και επιχειρηματική συνεργασία, με αμοιβαία συμφωνημένα συμφέροντα βελτίωσης της επικοινωνίας, περιεχομένου προγράμματος, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, κοινή δράση στον τομέα του αθλητισμού, διαχείρισης αθλητισμού, πρωτοβουλίες, σχέσεις με το κοινό, δράσεις, εκστρατεύοντας κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά και συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!
Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ως αθλητικοί σύλλογοι, επιβεβαιωμένοι σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, συμφωνούν ότι οι δραστηριότητες, οι προσδιορισμοί και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και στη λειτουργία του γενικού καλό και δημόσιο συμφέρον.

Η αμοιβαία συναίνεση πηγάζει από τη συνεργασία των δραστηριοτήτων και την επικοινωνία, η οποία είναι συνεχής, την αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, το επίπεδο εμπιστοσύνης, που επιτυγχάνεται και τη διατήρηση της εταιρικής σχέσης και φιλίας αθλητισμού-επιχειρήσεων.

Υπό την έννοια και το πλαίσιο των παραπάνω, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν συμφέρον να βελτιώσουν τη συνεργασία αθλητικού-επιχειρείν μέσω κοινής δράσης, με προβλεπόμενο στόχο το συνεργιστικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Ό,τι είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, είναι ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία. Πρόκειται για τους δύο πιο επιτυχημένους συλλόγους σε Ελλάδα και Σερβία, οι οποίοι βρίσκονται στους πιο διάσημους στην Ευρώπη. Δύο σύλλογοι με φιλία, μια φιλία που δεν υφίσταται τυχαία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους φίλους μου στον Ολυμπιακό, καθώς συμμετείχαν σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ κατέκτησαν τα περισσότερα τρόπαια στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24