Υβριστικά συνθήματα εναντίον του Λαρεντζάκη και ένταση – Ηρέμησε τα πνεύματα ο Χριστοδούλου (vid, pics)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγινε αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων στη Γλυφάδα και ο Φάνης Χριστοδούλου παρενέβη για να ηρεμήσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου.
Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. Για την 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο γκαρντ του Ολυμπιακού έγινε αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων, με τον ίδιο να γίνεται έξαλλος με την κατάσταση και ιδίως με τους οπαδούς του Πανιωνίου. Που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο των ερυθρολεύκων και εξερράγη, ζητώντας από τους ανθρώπους των γηπεδούχων να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις.
Ακολούθως, ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν εκείνος που πήγε προς την πλευρά του πάγκου του Ολυμπιακού. Και βοήθησε ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την εξέδρα των οπαδών του Πανιωνίου.
Latest News
Σμαΐλοβιτς: Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 6,5 εκ. για τον στόπερ που ήθελαν Celtic και Rangers
Γιακουμάκης: Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον στόχο αλλά τα 5 εκατ. της Cruz Azul φρενάρουν
«El Problema» αποχαιρετά Βαλένθια – Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Μοντέρο
Ζότα Σίλβα και Ρόκα: Ο Ολυμπιακός κλείνει δύο εξτρέμ ταυτόχρονα
Adidas και Ολυμπιακός: Το νέο εκτός έδρας κιτ είναι γεγονός
READ MORE