Ακόμα μία φορά η ΖΟΥΓΚΛΑ και το χειρουργείο δεν έλειπε από το ΟΑΚΑ, άλλωστε είναι συνηθής φαινόμενο τα τελευταία χρόνια...

Η ανοχή έχει πάψει να υπάρχει. Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Τόσα χρόνια η ίδια ασυλία στην ομάδα της βρωμιάς που έχει ξεχάσει από πότε έχει να παίξει στα ίσια ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα όργια σε αυτό το γήπεδο (ο θεός να το κάνει…) συνεχίζονται. Δεν ανοίγει ρουθούνι, η να το πούμε και διαφορετικά και να ανοίξει κλείνει.

«Βόμβα» μεγατόνων με Ολίβα ο Θρύλος!
«Βόμβα» μεγατόνων με Ολίβα ο Θρύλος!

Και τι δεν ζήσαμε στο ΟΑΚΑ. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Παγκόσμιο φαινόμενο από τις διαιτητές του ΟΑΚΑ, με 7-1 πέναλτι υπερ της ΑΕΚ. 6-1 αποβολές υπέρ πάλι της ΑΕΚ με την 1η του Ολυμπιακού να έρχεται στο 47ο λεπτό στη φάση με τον Μπάγιο.

Η εντεταλμένη υπηρεσία δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Όταν διαμαρτυρήθηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας, Γιάννης Δαλέζιος τιμωρήθηκε ο πάγος της ομάδας μας. Ούτε να μιλήσεις δεν μπορούσε στα όργια που έκαναν.

Η ΟΧΕ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης για όσα έγιναν σε ακόμα μία ΖΟΥΓΚΛΑ του ΟΑΚΑ. Φτυσιές στους αθλητές μας, συνθήκες ζούγκλα με οπαδούς να περπατάνε στο τάραφλεξ και να μην μιλάει κανείς.

Οι Χρηστίδη, Παπαματθαίου για πρώτη φορά σφύριζαν ντέρμπι. Από εκεί βλέπει κάποιος και τις προθέσεις της ΟΧΕ.

Ο ξεφτιλισμός στο ορισμό του θα έπρεπε να είχε το όνομά σας…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24