Χωρισμός «βόμβα» στο ελληνικό tiktok, τάραξε τους χιλιάδες ακόλουθους του πασίγνωστου ζευγαριού!

Πανικός στα social media τις τελευταίες ώρες για ένα γνωστό ζευγάρι, μετά από σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε!

Μία παρεξήγηση που πήρε περίεργες διαστάσεις και εξελίχθηκε σε μαζικό κύμα συμπαράστασης, είχε στα social media o γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, με ένα βίντεο από το tik tok, που πιθανότατα ήταν πλάκα, οδήγησε στο συμπέρασμα ότι χώρισε από τη σύζυγό του Σοφία Φυρού.

Χάρμα οφθαλμών η σέξυ Σλοβάκα Lucia!
Χάρμα οφθαλμών η σέξυ Σλοβάκα Lucia!
Παρότι υπήρξε επεξηγηματικό βίντεο στα social media ότι όλα ήταν μία πλάκα, ο ίδιος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε σε stories μία σειρά από screenshot που φαίνεται να συνομιλεί με φίλους και ακόλουθούς του που ρωτούν να μάθουν τι έγινε με τη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Στα stories φαίνεται να του συμπαραστέκονται οι περισσότεροι, με τον Κοψιάλη μάλιστα να παίζει τον ρόλο του απατημένου.
Σε ένα από αυτά μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τι έγινε με τη Σοφία, απάντησε ότι «Με κεράτωσε. Το τσόλι» συνεχίζοντας την πλάκα η οποία για πολλούς θεωρήθηκε ότι ήταν πολύ αληθινά φτιαγμένη για να είναι ψεύτικη:
H επίσης πολύ γνωστή influencer Soula Glamorous έσπευσε να εξηγήσει ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει, δεν υπάρχει αλήθεια πίσω από την φήμη του χωρισμού και όλα ήταν αποτέλεσμα της κακής συνήθειας που έχουν οι χρήστες του tik tok να πιστεύουν ως αλήθεια ό,τι και να δουν να ανεβαίνει σε βίντεο από τους influencer των social media, ακόμα και αν υπάρχουν μετά βίντεο που εξηγούν ότι ήταν πλάκα.

 

πηγή: athensmagazine.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24