Ο κακός χαμός επικράτησε μεταξύ Κούγια και Λυσάνδρου στη συνεδρίαση της Super League, με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού να τη διακόπτει.

Ο κακός χαμός επικράτησε μεταξύ Αλέξη Κούγια και Μηνά Λυσάνδρου στη συνεδρίαση της Super League, με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού να αναγκάζεται να τη διακόψει.

Ο κύριος Λυσάνδρου ψήφισε «λευκό» στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τον καινούριο υπεύθυνο του VAR της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ, κάτι που δε μπόρεσε να εξηγήσει στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, αφού είναι πραγματικά απίστευτο και βάζει φωτιά στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος επελέγη για αξιωματούχος από τη στιγμή που στη χώρα του (Σουηδία) δε χρησιμοποιούν καν τη τεχνολογία αυτή.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Αναλυτικά όσα του είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, με αποτέλεσμα να τον στήσει στον τοίχο: «Με ποιο δικαίωμα ψήφισες λευκό; Και πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό; Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα; Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι ένα κολλητήρι όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ. Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα θα πας και εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση».

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας είπε στον πρόεδρο της Super League ότι: «Είχες βάλει λυτούς και δεμένους το καλοκαίρι να πας στον Ολυμπιακό», σε μια ιστορία που είναι πραγματική, καθώς το καλοκαίρι είχε κάνει κρούση σε διοικητικά στελέχη των ερυθρόλευκων να μπει στον σύλλογο, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε το δέχτηκε όντας κάθετος: «Αυτός δεν περνάει ούτε απέξω από την ομάδα».

Να τονίσουμε ότι νωρίτερα ο κύριος Κούγιας είχε ζητήσει το θέμα με τους στημένους αγώνες και τον παράνομο στοιχηματισμό να πάει στον Εισαγγελέα για να διαλευκανθεί, κάτι που δε δέχτηκαν αρχικά ο κύριος Λυσάνδρου και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όμως τελικά επικράτησε η άποψη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24