Βρουσάι: «Θα πρέπει να παίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές!»

Ο Μάριο Βρουσάι μίλησε μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ στάθηκε και στην δική του προσπάθεια αλλά και στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ!


Ο Μάριο Βρουσάι μπήκε στην αναμέτρηση και με τον Άρη και ήταν όντας καταπληκτικός για όσο αγωνίστηκε, ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερός με μία τρομερή ενέργεια (πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα του Άρη…), θα γινόταν δημιουργός σε ένα εξαιρετικό τέρμα αν το πετύχαινε η ομάδα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πολύ σημαντική νίκη. Κάναμε ένα βήμα προς το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό, προκειμένου να φτάσουμε στον τίτλο.

Αυτό πρέπει να κάνουμε, όσοι δεν παίζουμε πολύ. Να δείχνουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την έκβαση της προσπάθειάς μου. Έπρεπε είτε να σκοράρω είτε να δώσω πιο σωστά την μπάλα, προκειμένου να βάλουμε γκολ.

Άμα παίζεις παίρνεις εμπειρίες, ειδικά στο εξωτερικό. Μου έκανε καλό ο δανεισμός μου στην Ολλανδία. Υπάρχουν διαφορές στην νοοτροπία με εδώ. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να παίζουν οι νεαροί παίκτες, παρά να κερδίζουν.

Ο Ολυμπιακός έχει υψηλές απαιτήσεις. Σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά, θα πρέπει να παίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, εφόσον το αξίζουν βέβαια.

Να τα δώσουμε όλα προκειμένου να κερδίσουμε τη Μαρσέιγ και να παίξουμε τον τελικό με την Πόρτο στο Γ. Καραϊσκάκης».

Διάβασε επίσης