Συνάντηση είχαν Γιάννης Βρούτσης και διαιτητές σχετικά με το θέμα των καμερών ασφαλείας που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν.

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και διαιτητές μεταξύ των οποίων οι Ανδρέας Γκάμαρης, Τάσος Παπαπέτρου, Βασίλης Φωτιάς, Βαγγέλης Μανούχος, Τρύφωνας Πετρόπουλος και Ανδρέας Φωτόπουλος μαζί με μέλη της ΚΕΔ (Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου) είχαν συνομιλία σχετικά με την ασφάλεια των αγωνιστικών χώρων.

Ο κύριος Βρούτσης τους διαβεβαίωσε πως ο νέος νόμος που αναμένεται να θεσπίσει η κυβέρνηση θα τους καλύψει σε μεγάλο βαθμό κυρίως με τη χρήση καμερών μεγάλης ευκρίνειας στους χώρους των αποδυτηρίων.

Ένοχος για την σκευωρία κατά του Ολυμπιακού ο Γεωργέας!
Ένοχος για την σκευωρία κατά του Ολυμπιακού ο Γεωργέας!

Ακολουθούν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού: «Η θέσπιση της επαγγελματικής διαιτησίας αποτελεί νόμο της Πολιτείας και οφείλουμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του. Τον πρώτο λόγο στο πώς θα λειτουργήσει η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να έχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή οι διαιτητές και οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Ειδικά οι διαιτητές που έχουν και τη διεθνή εμπειρία, δύνανται να βοηθήσουν τα μέγιστα σε αυτήν την κατεύθυνση. Σχετικά με τα θέματα ασφάλειας που δικαιολογημένα τους προβληματίζουν, τους διαβεβαίωσα ότι το νέο νομοθετικό μας πλαίσιο θα είναι ορθολογικό, σαφές και εν τέλει απαρέγκλιτα εφαρμόσιμο.

Ως εκπρόσωπος του ελληνικού κράτους ντρέπομαι για τα συνεχιζόμενα φαινόμενα εναντίον τους. Πρέπει να γίνει σε όλους πεποίθηση ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι άνθρωποι και εργαζόμενοι, οπότε ακόμα και στην περίπτωση του λάθους ουδείς νομιμοποιείται να απειλεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24