Πολύς ΜΕΓΑΛΟΣ αναμένεται να είναι για πολλές ώρες η και ημέρες ο πόνος που θα έχει ο Βόθρος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Europa League....

Ο Ολυμπιακός πέρασε στους ομίλους του Europa Leaguee. Δεν έκατσε να μείνει εκτός και να παίξει σε κάποια διοργάνωση που ονομάζεται… καρνέσιον Λιγκ.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν απάντησε σε πολλούς έστω και με τον δύσκολο τρόπο. Έστω και με το τρόπο που πολύς κόσμος να μην ήθελε να το βιώσει.

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

Η ουσία όμως είναι μία και δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa Leeague. Τελεία και παύλα. Με απλά Ελληνικά το γράφουμε.

Φέτος είχε την ευκαιρία το γνωστό σε όλους ΒοθρόSite, να έχει στην Ευρώπη, τόσο την ομάδα της τσέπης όσο και την ομάδα της καρδιάς του. Έλα όμως που φάνηκαν λίγοι; Λίγοι επειδή αποκλείστηκε η ομάδα της τσέπης από την Βουλγάρικη, Λέφσκι Σόφιας, η οποία με το ζόρι να θυμίσουμε είχε 16 παίκτες συνολικά. Παρόλα αυτά όμως δεν πέρασαν. Τι να κάνεις, όμως; Έτσι είναι η ζωή…

Η ομάδα της καρδιάς τώρα τι να λέμε; Αφήστε το ρε παιδιά. Μην το ζορίζεται. Την επόμενη 10ετία μιλάμε για Ευρώπη. Σε λίγο θα ξεχάσετε και πως είναι να κάνει κλήρωση.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24