Η Αθλητική Διαπλοκή με ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ Βίντεο σας παρουσιάζει ότι όχι μόνο σφαγή δεν έγινε, αλλά με σφαγή οι «ερυθρόλευκες» πήραν το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ πρωτάθλημα στην ιστορία τους...

Πριν από τέσσερις ημέρες, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το έβδομο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών τα τελευταία 8 χρόνια, εδραιώνοντας περαιτέρω τη δυναστεία που έχει χτίσει. Αυτό δεν μπόρεσαν να το αποδεχθούν εύκολα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού που έφυγε ξανά με σκυμμένο το κεφάλι από τη διεκδίκηση ενός τίτλου.

Έτσι είδαμε στο αγαπημένο τους site, ένα βίντεο με 14 φάσεις στις οποίες υποτίθεται ότι αδικήθηκε το τριφύλλι στον τελευταίο τελικό και τις οποίες αναλύσαμε καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μόνο σε δύο είχαν δίκιο να παραπονιούνται.

Παρόλα αυτά, το βίντεο δημοσιοποιήθηκε με δύο στοχεύσεις: Α. Την αντιπολίτευση στην ομοσπονδία, καθώς οι εποχές Βασιλακόπουλου λείπουν σε κάποιους και Β. Την απόπειρα δημιουργίας ομπρέλας προστασίας στη διοίκηση Μαλακατέ στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση, ειδικά μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού τίτλου στο βόλεϊ ανδρών που κατέληξε στον Πειραιά.

Επειδή η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με 16 φάσεις στις οποίες αδικήθηκε ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός στον δεύτερο τελικό της Λεωφόρου και στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ. Φάσεις με πραγματικά διαιτητικά λάθη που ευνόησαν τον Παναθηναϊκό, αλλά παρόλα αυτά δεν εμπόδισαν τις Ερυθρόλευκες αθλήτριες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και μάλιστα με «σκούπα».

Οι 16 φάσεις αναλύονται ως εξής:

  • Δυο φορές δεν υποδείχθηκαν βήματα σε αθλήτριες του Παναθηναϊκού.
  • Δύο φορές δεν υποδείχθηκε μεταφορά μπάλας σε αθλήτριες του Παναθηναϊκού
  • Δύο φορές δεν καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού
  • Δύο φορές δόθηκε λανθασμένα αμυντικό φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού
  • Επτά φορές δεν δόθηκε αμυντικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού
  • Μία φορά δεν δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού (δόθηκε απλό φάουλ).

Δείτε το βίντεο:

Σε αντίθεση λοιπόν με το βίντεο του SDNA, εδώ είδαμε ότι υπήρξαν πραγματικά διαιτητικά λάθη σε περισσότερες φάσεις και παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο και μία επική ανατροπή από το -20 στο ΣΕΦ κατακτώντας πανάξια ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Αθλητική Διαπλοκή

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24