Ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ Γυναικών έχασε μετά από 5 (!!!) ολόκληρα χρόνια. Έχασε και βρήκαν την ευκαιρία όσοι περιμένουν στην γωνία να βγάλουν την χολή τους...

Σήμερα μάθαμε ότι επειδή ο Παναθηναϊκός στις γυναίκες στο Μπάσκετ Γυναικών μας νίκησε με μόλις 1 πόντο διαφορά, έμαθαν και από το συγκεκριμένο άθλημα, ενώ μερικούς μήνες πριν έχανε με 30 (!!!) πόντους διαφορά.

Το ότι περιμένουν για να βγάλουν το κόμπλεξ τους είναι γνωστό. Άλλωστε καμία ομάδα δεν είναι εφόρου ζωής άτρωτη. Καμιά φορά όμως καλό είναι να μιλάς με συνολικό απολογισμό. Κάτι που επειδή δεν βολεύει την ομάδα της «βρωμιάς» δεν το κάνουν.

Ολυμπιακός: Παρελθόν οι Κόστα, Άγκοστ
Ολυμπιακός: Παρελθόν οι Κόστα, Άγκοστ

Να θυμίσουμε; Ο Ολυμπιακός μετράει 137 συνεχόμενες νίκες στο Μπάσκετ Γυναικών σε εγχώριες διοργανώσεις συνολικά και έσπασε τώρα. Στο δε πρωτάθλημα μετρούσαμε 118 συνεχόμενες νίκες. Όλα αυτά δεν σβήνονται με μία νίκη. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και αυτή για να έρθει η κ. Τσαρούχα έκανε ότι μπορούσε στο τέλος, αλλά δεν θα επεκταθούμε εκεί παραπάνω.

Κανείς άλλωστε δεν είναι ικανός να συγκριθεί μαζί μας. Άλλωστε όπως είπε και ο Γιώργος Παντελάκης «θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος της χρονιάς…».

Καμία νίκη δεν έδωσε τίτλο από Οκτώβρη μήνα. Μάλλον εσείς πανηγυρίζετε γιατί ξέρετε το τελικό αποτέλεσμα από τώρα.

Πόσο εύκολα ξεχνάτε όμως; Αλλά ο καιρός το επιτρέπει να βγαίνουν σαλιγκάρια οπότε λογικό να εμφανίζεστε και εσείς…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24