Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σουλατσάρουν στο κέντρο της Αθήνας, με τις… πλάτες των Αρχών και της Κυβέρνησης, που κάνουν αβάντες στον Ρώσο Ιβάν Σαββίδη.

Σε λίγες ώρες από τώρα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Όμως, αν και κεκλεισμένων των θυρών, τις τελευταίες ώρες ασχολούμαστε με… οπαδούς.

Συγκεκριμένα, εκείνους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παρακούγοντας μέτρα, απαγορεύσεις μετακινήσεων οπαδών και κλειστά γήπεδα, βρέθηκαν στην Αθήνα, για ποιον λόγο; Μάλλον για να προκαλέσουν…

Ολυμπιακός: Ο Ανχιλέρι στη κορυφή της λίστας για αριστερά!
Ολυμπιακός: Ο Ανχιλέρι στη κορυφή της λίστας για αριστερά!

Βυθισμένοι στην ανυπαρξία τους, ποδοσφαιρικά και οπαδικά, νόμιζαν πως με το να έρθουν στην Αθήνα, θα κατάφερναν κάτι. Παρόλα αυτά, τους αναγνωρίζουμε πως ήρθαν με τη ΣΥΝΟΔΕΙΑ αστυνομικής δύναμης. Δεν εξηγείται το γεγονός που διέσχισαν ΟΛΗ την Ελλάδα, δίχως να τους σταματήσει κανείς.

Ή το ότι σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας. Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι συμβαίνει. Η Κυβέρνηση κάνει αβάντες στον Ρώσο. Φυσικά, σε περίπτωση που συμβεί κάτι, τις ευθύνες ποιος θα τις λάβει;

Στα μάτια μας, υπόλογοι είστε ΟΛΟΙ όσοι κάνετε πλάτες και τα χατήρια του Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24